Sluitingsrit

Zaterdag morgend 05 oktober opgestaan met slechts 1 gedachte die konstant door mijn hoofd ging!
En dat was NIET: zou de zon er door komen vandaag of gaat het regenen of gaat het niet te koud zijn of zal er weer niet te snel gereden worden??
De kans om de loto te winnen is 1 op 139 miljoen maar toch had ik een sprankeltje hoop om als laatste het verslag te mogen schrijven. Ik had er een goed gevoel bij dus de dag begon al positief.
De koozen opgepikt maar die zijn koelkast was leeg denk ik want geen aperitief gekregen. Hopelijk ging de rest van de dag niet zo een droge bedoening worden. Gelukkig nog ne pitstop bij de goegebuur Werner om de droge keel al wat te smeren.
Zoals jaarlijkse gewoonte de start bij de betere Doe Het Zelf zaak “Handy Home” waar de organizatoren Sander en Gerben klaar stonden met den ‘eerste’ aperitief geschonken door de lokale sponsor waarvoor dank Eric! Onze voorzitter had een toneelke over een weefgetouw of zoiets in petto voor ons om de boel op te smukken.
Aangezien het verloop van de dag goed geheim was gebleven vertrokken we allemaal met de nodige nieuwsgierigheid richting het onbekende.
Via Vrasene -> Kieldrecht -> Verrebroek ging de rit richting Doel. In Doel aangekomen werden we verzocht onze stapschoenen aan te trekken en werden we verwelkomd door de gids ‘Jan’. Ik als cultuurbarbaar stond daar met gemengde gevoelens. Jan stak direkt van wal en had direkt iedereen mee in het verhaal (zelfs mij). Een topaktiviteit met uitleg over de afbraak van den boel in Doel, site seeing van de gebouwen en voorzal GEEN DRANK EN EEN VERFRISSENDE SCHELDEBRIES!
Toen onverwacht de hartverwarmende boodschap: we gaan er enen drinken om wat op te warmen. Eveneens in een prachtig gebouw en een zeer uitgebreide keuze: merci Jan. Het enige minpunt is het feit dat de volgende vraag onbeantwoord is gebleven: Springtij of Springtij nie???
Maar het grootste pluspunt van de dag: Ik kreeg de bevrijdende melding dat ik het verslag mocht schrijven!! Joepie de ..
Met dit fantastische nieuws in het achterhoofd terug op de fiets richting Kallo tegen een ‘gezapig’ tempoke. Afslag richting waterbus maar wegens te lang wachten beslist door te rijden richting stamcafe ‘Sonneke’. Jammer genoeg was Sonja niet aanwezig maar de formaliteiten moesten afgewerkt worden. De huldiging kon beginnen: Luc met zijn lege kelk, André met de grijze trui en ‘De Keizer’ Gunther met de gele trui! Nogmaals proficiat mannen! Gunther en André deelden collegiaal hun fles jagermeister met de vrienden en Luc stond daar met zijn lege kelk wat verdwaasd bij.
Nog een speciale blijk van dank voor de organisatoren van dienst: Sander en Gerben! Jammer dat ze nog andere verplichtingen hadden en niet tot het einde konden blijven.
Dan als afsluiter richting De Kwartel waar we ons te goed hebben kunnen doen aan een overmaat aan pizza’s en drank => bedankt bestuur.
Uiteindelijk de dag met een harde kern afgsloten op een aanvaardbaar uur.
Grtz en tot de volgende.


Erick

07/10/19 04:31
Het is weer voorbij die mooie zomer...
super seizoen mannekes - velen in het peleton hebben dit seizoen laten blijken dat heropleving, na een dipje, geen utopie is ! Zelfs boven zichzelf uitgestegen. That's the spirit... Hopelijk doorwinteren jullie goed, en staan jullie volgend jaar opnieuw scherp aan de aftrap !

Proficiat Gunther & Andre - een van de spannendste competities in jaren, met verdiende winnaars !

Bedankt Erick voor het laatste oordeel en Sander&Co voor de leuke activiteiten tijdens onze sluitingsrit.

Tot binnenkort... MTB, Sonneke, kampioenenbal, cross,... ook in de winter voldoende animositeit om niet in de anonimiteit te geraken (nog eens opnieuw lezen..:)).

Love you - top team BBC !!!
Raf DC
07/10/19 14:48
top verslag van een aangename en leerrijke dag met mijn fietsvrienden. In de kwartel inderdaad nog eens gezellig doorgezakt.

Kan nu al niet wachten op volgend seizoen maar zullen elkaar inderdaad nog wel zien is het niet op de fiets dan aan den toog he :p

Bij deze ook nog eens een dikke proficiat aan andre en ook zeker aan gunther ! 1 keer de gele trui halen is al geen evidentie maar 3 keer is uitzonderlijk !
yannick mertens
07/10/19 17:38
Leuk verslag van de sluitingsrit wegens omstandigheden niet kunnen meemaken!
Volgend seizoen ben ik er terug bij hoor,
Proficiat Keizer Gunther en Andre met behalen van jullie titel!
Op naar het kampioenengala!
Luc Bl
08/10/19 20:04
Koozen mooi verslag als afsluiter , daar vul ik mijn ijskast voor op , spring maar binnen . Proficiat voor keizer Gunther en grijze Andrè en de initiatiefnemers voor de sluitingsrit
Frank
10/10/19 10:40
Volgend seizoen zullen op algemeen verzoek meer culturele activiteiten inlassen en minder tijd op café besteden. Het is maar een woord!
Sander
10/10/19 22:35
Leuke afsluiter van een weerom super plezant en spetterend seizoen, gespekt met mooie en uitdagende ritten. Dank aan allen die hun steentje hieraan hebben bijgedragen. Dank aan de baankapiteins die ons steeds veilig hebben begeleid en dank aan allen die er steeds de sfeer hebben ingebracht …
BBC ONE TEAM !
Gunther VM

Plaats een bericht
captcha