Boom (Boot Bazel om 09:10)

Een guur windje blies een 6-tal winterbeesten richting ons gekende afspreekpunt. Geen al te grote opkomst, maar traditioneel komen de Bazelaars ons pas vervoegen aan den overzet.

Met goede moed vertrokken we mits een klein omwegje richting den boot, en kon er al eens een cartoucheke verschoten worden op het paadje naast den dijk. Den Johnny en de Jan zagen het vanop een afstandje gebeuren, en na enige nieuwjaarsplichtplegingen zochten we de warmte van het veer op. De Senne had de Raf net op tijd uit zijn bed gekregen, en ook Heipist-ers Guido en Frank kwamen ons vervoegen MET helm.

Vol ongeduld werd er koers gezet richting den overkant, alwaar de Gunther als een pijl uit een boog versnelde op de eerste klim en zich gezwind in het wiel van mezelf zette. Een vleugje meewind en een afdalingske joeg de snelheid de hoogte in, met als gevolg dat in een verraderlijk bochtje de Gunther bijna het ruime sop koos, gevolgd door de Pat. De Jan kon zijne lach niet inhouden en viel daardoor ook omver. Na dit kort intermezzo, en een cursus fietsmechaniek met dank aan Frank konden we onze weg hervatten.

Na de regenval van de voorbije dagen lag het parcours er nog redelijk deftig bij, en nadat de Romain nog ne nagel uit zijne band wist te toveren arriveerden we aan De Schorre. Met een sierlijke duik de put in, en even sierlijk? Er weer terug uit. Dat was buiten de Jan gerekend die bijna in een Antwerps ravijn terechtkwam. Desondanks wist het merendeel van ons pelotonneke toch op de fiets boven te geraken, al dan niet tegen hartslag 195.

Na ons koekse vlogen we onvervaard de Tomorrowland-put naar beneden, hetgeen resulteerde in een bruin streep op de broek, al dan niet van de opspattende modder. De terugweg verliep verder vlekkeloos, en met den overzet reeds in het vizier tuimelde de Pascal er ook nog eens vrolijk op los. Dit deed ons besluiten om veiliger oorden op te gaan zoeken, zijnde de garage van den Johnny, alwaar er een feestmaal op ons stond te wachten.

Den Herman en de Werner kwamen ons ook nog vervoegen, en er kwamen nog enkele verhalen bovendrijven van de vrijdagavond/nacht/zaterdag. Bedankt voor de ontvangst Johnny, maar naar tschijnt gaan we den datum van de algemene vergadering volgend jaar moeten verleggen. ????

Tot de volgende!!!

08/01/18 10:33
Bedankt voor de ontvangst Johnny, het was weer dik in orde!

De kalender schuift weeral goed op, nog slechts een 6-tal weken staan er op de planning. En dat met 4 man op gelijke hoogte in de bovenste regionen van het klassement, dat belooft...
sam s
08/01/18 16:46
Johnny :

Mercie voor al dat lekkers. Jammer dat ik niet langer kon blijven om alles te helpen verteren...

Sam - mooi ritje uitgestippeld en voldoende booby traps gelegd voor een resem valpartijen - gelukkig voor de pechvogels, allemaal om mee te lachen achteraf.

Grtz
Raf DC
08/01/18 19:00
dikke merci aan den Johnny en zijn egaa !! wat zij en niet hij had die hete lekker soep gemaakt op zaterdagmorgend !Johny had ander werk te doen...
mercie Sam voor de natte booby trap in Hemiksem , was inderdaad wel lachwekkend hé jan?

MTB groetjes

patje
08/01/18 20:59
Leuke 'Boombogytrap'rit met een een uitgebreide afsluiter bij traiteur Johnny en Karin.

Merci
Kurt

Plaats een bericht
captcha