Bossierit

Één zwaluw maakt de lente niet. En sneeuw om 9 u hoeft de pret van een coureur niet te drukken. Zo´n dertig oude (en jonge) Belgen, de dappersten van alle Galliërs, dachten er ook zo over en haastten zich richting Donkmeer.
Ambiorix alias Ewout reed uiteraard in korte broek, maar al snel gingen hij en andere Asterixen en Obelixen bij de strijdwagen van Marcel langs om handschoenen van de Cepa aan te trekken. Een andere (st)rijder had enorme materiaalpech en moest met zijn stalen ros in de goed verwarmde bezemstrijdwagen plaatsnemen. Wie schetst echter mijn verbazing toen ik deze (st)rijder 35 verkleumde kilometers verder zich plots doodleuk en lentefris zag mengen in het vrije stuk.
Enfin, het waterzonnetje kwam er schuchter door en deed deugd op de gekromde ruggen. Zo waren de 10 extra kilometers een plezier én een zegen voor mijn klassering voor de gele trui, die ik met hand en tand zal verdedigen.
Blij dat ik erbij was, Bossie. Jammer dat ik de traktatie voor uw verjaardag moest missen, maar dat maken we nog wel eens goed.
Merci voor de compagnie.

22/03/22 09:44
Een beklijvende rit - 't Molsbroek heeft geen geheimen nie meer..
Dank u voor verslag Kris en merci Bossie, MR33 voor de gezellige verderzetting na de rit in t Sonneke.
Raf DC
22/03/22 12:22
Een "dat is mijn weer" rit ! Bedankt Jeroen voor de mooie rit en traktatie.

Goed, kort en bondig verslag van mijn petekind.
Gunther VM.

Plaats een bericht
captcha