WTC Kadans

Na 35.000 stappen in de benen en bleinen op de tenen, toch de moed gevonden om vroeg op te staan voor de BBC zondagrit. Na een “oei oei ‘t is naar de polder” en wat getwijfeld over “regen of geen regen”, naar Melsele voor de 85 km van WTC De Kadans.



Vertrokken aan een rustig tempo onder leiding van Raf DC en Joeri. Via heel wat rechte banen in de winderige polder reden we tot in Walsoorden. Even dachten we dat we onze volgwagen zouden kwijtspelen want daar passeerden we onze Werner zijn Linda.



De wind hield ons niet tegen om ook een vrij stukske in te lassen. Het treintje op gang getrokken door Luc DW kwamen we terug tegen aan de bevoorrading. Oef! Even bijtanken, banaantje en stukje cake… Nog even snel wat foto’s voor de fans van onze Marcel en terug op de fiets richting Melsele aan een stevig tempo.



Er werden vandaag ook enkele zeer mooie waaiers gevormd door ons team (al vond ik de graskant ook wel interessant). Met een rood kopje aangekomen in Melsele waar we voorzien werden van een goe boterhammetje met spek en eieren. Kortom, een toprit! En voor diegenen die dachten dat het ging regenen, die hadden ongelijk!

Groetjes
Rebecca

01/08/22 18:51
Pittige waaierrit in de Polders
Maar ook leuk en meestal onbezorgd fietsen tussen de wijde polderakkers...

En een vrij stuk waar de benen gespaard werden voor maandag..

Bedankt WTC Kadans voor de lekkere boterham !

Well done Rebecca - wss goed geslapen na zulk intensief WE...
Raf DC
02/08/22 11:39
Leuk verslagje van een mooie pokderrit!
02/08/22 11:40
Leuk verslagje van een mooie polderrit!

Gr luc
02/08/22 15:20
Helaas moeten missen ... de nachtuilen hebben me te lang wakker gehouden door overvloedig schuim in mijn ogen te gieten ..... :):)
Gunther VM.

Plaats een bericht
captcha