Koewacht

Rit naar Koewacht:

Deze zondag trokken we met onze fiets naar Koewacht onder leiding van Gianni. Gianni vond zijn inspiratie voor deze rit bij Rudy. Het was een talrijke opkomst, we waren zeker met 25 of meer fietsers. Marcel vergezelde ons trouw mee met de camionette.

We fietsten eerst langs haasdonk, zalig cool onder de haasdonske bomen, daarna richting Nieuwkerken en dan passeerden we voorbij Sint- Gilles – Waas en Stekene.
Omdat het weer nog steeds in ‘code rood’ was, zorgde Gianni voor een 2-tal stopplaatsen in de schaduw om af te koelen.

In Koewacht passeerden we de ingang van het Openluchtzwembad, ik hoopte al stiekem op een zwempauze, die afkoeling konden we wel gebruiken. Maar de route werd verder gezet.
De terugrit fietste we langs het parallelbaantje van de expressweg terug, door iedereen gekend als het ‘vrij stuk’ van de ‘vroegere’ woensdagrit.
We konden dan ook niet anders dan er nu ook een vrij stuk van te maken. De organisatie had er voor gezorgd dat dit veilig kon gebeuren en degene die voor de eerste prijs gingen, konden dit uitvechten op het fietspad.
Mijn anonieme bron heeft me verteld dat Luc de Wreede het vrij stuk gewonnen heeft, proficiat hiervoor.

Hierna fietsten we verder huiswaarts, we passeerden Kruibeke en parkeerde onze fiets aan de gezelligste zomerbar van Bazel.
Op Barabaz was alles stilletjes aan het ontwaken toen we er toekwamen en hebben we daar gezellig 1 of enkele drankjes kunnen nuttigen.
In de late namiddag kwam ikzelf nog even terug naar Barabaz en zaten er nog enkele fietsleden perfect in uniform onder de treurwilg. :-)
Het was weer een geslaagde zondag voormiddag!

Bedankt voor het gezelschap en de leuke babbeltjes, ook aan de koprijders en de baan-kapiteinen een dikke dankjewel!

Tot de volgende keer!
Groetjes Sindy!

17/08/22 08:00
Leuke warme rit en leuk verslagje,


gr
Luc
luc blommaert
17/08/22 09:09
Prima verslag ! Tx Sindy.
Dikke merci aan Gianni voor de organisatie van de WArmste rit, met suikerdrank op bevoorading en lekkere broodpudding voor de recovery...

We zaten onder den treurwilg, maar veel getreurd werd er niet volgens mij...

Grtz
Raf DC
17/08/22 13:55
Bedankt voor het verslag !
Gianni

Plaats een bericht
captcha