De roze rit

9u @ Handyhome,

Ondanks de grijze wolken staan er een 25-tal renners en rensters paraat voor de kleurrijkste rit van het jaar, namelijk de roze-rit! Ondanks dat de organiserende dames de dag ervoor nog een “appje” stuurde dat we ons dit jaar niet hoefden te verkleden waren er toch een aantal renners die hun roze sokken en petjes uit de kast hadden getoverd. 1 man besliste echter om ‘Full Pink’ te gaan en Gianni werd dan ook volledig terecht tot ‘roze ridder 2023’ gekroond. Ook deelde Sita en Jeske aan iedereen roze snoepjes uit die we konden verorberen als we moe werden.

Over naar de rit. Sindy en Rebecca namen ons op sleeptouw voor een tochtje van 75 KM. Via Temse, Sint-Niklaas en Waasmunster staken we Durme over. Vandaar gingen we verder richting Buggenhout en door de perfecte voorbereiding wisten we de talrijke wegenwerken te vermijden. Enkel in Baasrode moesten we even halt houden omdat er daar blijkbaar enkele straten waren afgesloten voor een modeshow. Tijdens het wachten bedacht onderstaande dat er nog niet veel was gebeurd voor in het verslag en besloot ik maar om vanuit stilstand de grond op te zoeken, buiten een gebutst ego is er gelukkig geen schade.

Het tempo was zeer onderhouden en zo gingen we verder via Lippelo, Oppuurs, Branst en Weert op zoek naar Temsebrug. In Temse aangekomen was er een kleine onderbreking wegens een platte band en gebrek aan camionette. Maar na enige tijd wist André het zwembad van Temse te vinden en kon het wiel vlug vervangen worden.

In de laatste kilometers voor Sonneke knalde we met z’n allen nog eens Pismolenstraat op en bolden we zo uit richting onze welverdiende drankjes. De eerste werd trouwens getrakteerd door Tom S. aangezien hij zijn verjaardag vierde. HIEP HIEP HIEP! HOERA!

Dankjewel Sindy en Rebecca voor de mooie rit, snoepjes en chips!

Grtz
THOMAS

Plaats een bericht
captcha