Putberg

Zondag 30 april - Rit naar Putberg

Onder leiding van Johnny, met 28 leden en 3 gastrijders vertrokken we vroeg in het ochtendglorie voor de zeer unieke, niet gekopieerde, rit richting Putberg. Het beloofde een zalige dag te worden en we werden zeker niet teleurgesteld.

Op 1 afgesprongen ketting aan de voet van de Putberg na werd het een vlekkeloze rit. Via de Temse brug stoomden we richting het zuiden tegen een gezapig tempo. Eenmaal aangekomen bij de Putberg ontbonden we onze duivels en schoten we uit de startblokken richting de top. Een na een kwamen we aan, ieder op zijn eigen tempo. Nadat de laatste stervende zwanen aangesloten waren was het tijd voor een broodnodige break. Hier werden dankzij een steeds sterker wordende zon een heel deel extra kledingstukken uitgespeeld. Dankzij een verfrissend drankje en de extra suikers (waarvoor dank!) waren klaar voor deel twee.

Het eerste vrije stuk voor de Putberg werd gewonnen door Jens. Het vrij stuk na de Putberg, ondanks veel verkeer, verliep gelukkig incidentloos en schrijven we op naam van Joeri.

Na alweer een een zorgeloos ritje richting huis met topweer kwamen we voldaan aan bij 't Sonneke waar we bij wat drankjes een absolute toprit afsloten. Meer van dat in de toekomst!

Groeten,
Dries

Plaats een bericht
captcha