Rit naar Rossem

Rit naar Rossem.

Na gezamenlijk onze eieren te hebben geschilderd met verf van de Saniver, vertrokken we met 23 man voor onze rit naar Rossem onder begeleiding van Gianni en gelegenheidskopman Tom.

Via Bazel, reden we naar Temse, de brug over, richting Branst, Sint-Amands, Opdorp, Peizegem richting Rossem. Aan het kleine Atomium floot Gianni het eerste vrij stuk op gang. Een achttal Blue Boys gaven er een serieuze lap op en verdwenen even uit het gezichtsveld. Kort daarna het 2e vrije stuk, in het zog van onze elektrische Herman Andries.

In Rossem draaiden we terug richting Kruibeke maar kort daarna hadden we pech met een lekke band. Gelukkig was Andre niet veraf om dit in een iets tragere tijd dan in de formule 1 op te lossen. Er begon zelfs een Blue Boy te strippen en trok zijn beenstukken uit, om ons allen te laten weten dat hij zijn benen geschoren had tot aan… en dat hij heel graag naar zijn eigen benen kijkt. Hij is er zot van !! Ik ga geen namen noemen maar vanaf dan moesten we echt onze zonnebril opzetten omdat de witte benen van Sander ons anders zouden verblinden.

Af en toe straalde het zonnetje over de mooie landschappen, waardoor de lentevibes ons allen omhulden met energie en enthousiasme. We reden langs mooie banen afgewisseld met af en toe een kasseistrook, die er overigens iets beter bijlagen dan in Bazel Centrum, waar de renners van de Ronde Van Vlaanderen op dat moment over reden. Geen enkel probleem voor Matthieu.

Door Londerzeel, over Puurs, Bornem terug naar Temse, terug via de herstelde Heirstraat en Gauwstraat richting Sonneke. We klokten af op 78 kilometer met een kleine 29 km/u gemiddeld.

Na de rit stelde ik nog vast dat door gebrek aan de eerste 7 uit het klassement, ik plots om nummer 1 stond. Het zal maar van korte tijd zijn, want volgende week ben ik er niet bij.

Bedankt seingevers, Andre voor de hersteldienst en Gianni en Tom voor de mooie rit!

Grts en tot binnenkort.

Koen De Maeyer.

02/04/24 16:54
Bedankt Koen voor verslag!!
luc bl
03/04/24 11:08
Dank voor het verslag Koen!
maar ere wie ere toekomt.
de elektrieken gangmaker van dienst was deze keer de Guido!
Herman
07/04/24 21:10
Ik ben blij dat je ervan genoten hebt ;-)
Gianni

Plaats een bericht
captcha