Openingsrit in Kruibeke en geburen

Vlaanderen ruikt koers… de koers is terug in Vlaanderen. Het “grote” openingsweekend is al een tijdje achter de rug, de renners vertoeven in “ warmere” oorden om verder aan hun conditie te werken met het oog op vlaanderens mooiste, sommigen likken hun wonden op de sofa …

Hoog tijd dus om ook de BBC ploeg weer over Waaslandse wegen te sturen :
Zondagmorgen , 8u30 … traditiegetrouw komen BBC gekleurde wielervrienden, van links en rechts naar HH gefietst : afgetrainde winterbeesten, nét-niet op conditiegewicht met gespannen gezicht BBC-overwinteraars, glimmende én nieuwe koersfietsen,…. allemaal reikhalzend uitkijkend naar de nieuwe BBC-outfit.

Na de verwelkoming van onze getrouwe voorzitter, het nuttigen van een “ siroopke”, werd het tijd om het 56- koppig peloton de weg op te sturen : mijnheer pastoor en zijn koster gaven met veel natte overtuiging de zegen en stuurde onze renners weg met de woorden : “GOD zegen deze wielrenner en de wegen die ze berijden “ amen .

Onder leiding van Luc B doorkruisten we het ons vertrouwde Wase land. Alles verliep vlot onder het toeziend oog van onze “sportbestuurder” Marcel ( bij deze bedankt Marcel om alweer een jaartje onze trouwe volger te worden !) – die we voor de gelegenheid eens dubbel hadden gezet met Polleke aan zijn zij omdat we met dit grote peleton veel werk hadden verwacht aan verduurde banden, verzuurde benen etc …. Een heus peloton, gekromde ruggen , en raar maar waar géén enkele platte ( hopelijk een tendens voor het komende seizoen – die zegen van mijnheer pastoor heeft ons zondag zeker geen windeieren gelegd),…. gezellig keuvelend over de voorbije winter, … de BBC trein zal niet onopgemerkt voorbij gereden zijn. Zoals ook in het moderne wielrennen , werden we perfect getimed én met voltallige groep, de een nog met wat meer brandstof in de tank dan de andere ( lees ondergetekende), afgezet aan de brouwerij …

Een mengeling van voldoening , na een perfecte eerste rit , én nieuwsgierige spanning bij de BBC-ers … Na 6 jaar wordt onze vertrouwde outfit vervangen … de nieuwe outfit met “blue” streepje wordt onthaald op whow, knap, mooi, schitterend : unanieme goedkeuring ! Aan de ontwerpers van dienst : well done ! Aan de sponsors voor hun bijdrage : welgemeende DANK ! Iedereen dus snel ne kattewas en dan met dienen torso in de fonkelnieuwe tenue.

Nog even wachten tot alles in de plooi zit , de eerste dorst bestrijden met gerstenat …
12.21u : BBC 2015 wordt voorgesteld aan het grote publiek ! De eerste groepsfoto , een allesomvattende speech van onze voorzitter, het woord van de burgemeester, de welgemeende dankwoorden, foto- sessies, een smaakvolle receptie … kortom een ploegvoorstelling waar menig profploegen met lede ogen naar zouden kijken !
Aan allen die hebben meegewerkt aan het welslagen van deze eerste rit en ploegvoorstelling, speciaal ook Miranda, Gunther en een aantal LOL(*) vrienden : BEDANKT ! Ook Dominique bedankt voor de foto's en filmpjes uit vervlogen tijden!
De start is gegeven : op naar een gezond en veilig BBC 2015 seizoen !
Zondag om 9.00u stipt vertrek aan HH voor de volgende 10 punten …

Tot de volgende
Eric

Ps noteer alvast in jullie agenda : zondag 17 mei worden we vriendelijk uitgenodigd door de LOL om deel te nemen aan de KLAVERBLADROUTE ; meer info volgt !

19/03/15 14:48
Ja, twas ne mooien opener!

En dat koersbroekske zit als gegoten, fijn voor t poepke!:)

Gr
Sam S
19/03/15 20:47
Knap verslag - de toon is gezet !
Hopelijk zijn de weergoden ons de komende weken wat beter gezind.

Tot zondag !
Raf
Raf DC
19/03/15 21:43
Het was zeker een geslaagde openings -rit.
Met als kers op de taart de nieuwe tenue, die zeker en vast in de smaak valt!

Grts
Davy.v
Davy v
19/03/15 23:43
Schitterende start en schitterende tenues voor hopelijk een ...schitterend seizoen.
Nen dikke merci ons bestuur en onze sponsors.

Grtz,
Kurt

Kurt
20/03/15 08:47
super mooi ontwerp mooie sponsors er op en allemaal ferm opgevuld , kortom chapeau!!
en deze web site proficiat !
Chris
20/03/15 08:57
Ne prachtige start van het nieuwe seizoen!
Tenue, leden en website zijn TOP !!!
Greetz
Erick
20/03/15 12:47
Proficiat knap werk.
ldw
20/03/15 12:48
Proficiat knap werk.
ldw
20/03/15 12:49
Proficiat knap werk.
ldw
20/03/15 12:54
Nen opener in "grandeur"! Een vrienden-fiets-ploeg die leeft!
Beloofd weerom een fantastisch en spannend seizoen te worden.

Tot "over de brug van Temse" ...

Gunther VM
Gunther van Mieghem
20/03/15 13:56
Proficiat knap werk.
ldw
20/03/15 14:51
Toffe openingsrit, gevolgd door een zeker zo toffe receptie ! En ongelooflijk bangelijke tenue !
Curt ( Bruno)
20/03/15 15:05
Schitterende opener, op alle vlak !!!
Thx guys!!!
Dominic
21/03/15 07:52
twas gewoon allemaal af !!!
krostief
21/03/15 10:10
Heel leuke opening toffe groep en proficiat aan het bestuur en sponsors knap resultaat 👍👍👍
Johnny
21/03/15 11:44
Inderdaad het was top!!
leuk om zoveel positieve reacties te lezen en horen
gr
Luc
luc bl
21/03/15 21:36
Leuk om al de mannen zo enthousiast te zien in de modeshow met hun nieuwe tenuekes! Dat was nu eens nen echte mannenmodeshow! De madammekes, de kids en zelfs al kleinkids hebben ervan genoten. Waarschijnlijk zijn de tenuekes ook gemakkelijker proper te houden aan de achterkant.! Website kreeg een passende look! We kijken al uit om de verslagskes te lezen, dan kunnen de vrouwkes ook wat meevolgen. Veel sportiviteit en fun in het volgende fietsseizoen!
oma annie

Plaats een bericht
captcha