Rit naar Putberg

Het is zondag morgend 8 uur, al 19 graden volgens den thermometer. En daar kwamen ongeveer 30 Bbcers op af voor de Jonnhy en Romain ulle rit van ongeveer 100 km.

Ook wel vermelden dat Marcel zijn bus mooi herkenbaar is door het logo van de bbc dat er op prijkt en blijkbaar ook zeer snel.

We zijn vertrokken richting Temse brug richting weert waar dat de voorzitter blijkbaar zijn borden niet kent, zo verder naar Lippelo en zo richting Merchtem.

Communicatie was soms ook niet opperbest ("een paar bultjes verder roepen ect"), daardoor dat we effe moesten halt houden om Wannes zijn stuur terug op de juiste hoogte te brengen waarvoor dank Sam Strybos.

Vrijstuk van ongeveer 1 km lichtjes bergop. Raf, Mario en ik waren al vroeg weg, maar tandem strybos - haegeman serieus berenwerk verzet en als 1ste boven dacht ik ;)

Dan de beruchte putberg ligt dus degelijk in een put, na de afdaling door de smalle wegen recht omhoog kassei's die er niet al te best bijliggen richting top van den berg dan want de put ligt dan achter ons. Op de parking even bekomen vlakbij het containerpark, er heeft gelukkig niemand zijn fiets daar achtergelaten hihi.

Vertrek richting huiswaarts, waar we onderweg een paar ijzeren vogels zagen en blijkbaar Doel konden zien, onder het motto waar een doel is is een weg!

Terug ons brugske van Temse over naar ons welgeliefd café, waar we gezonde groentjes kregen, een Hiep Hiep voor onze Jonnhy waarvoor dank en ook voor de prachtige rit naar den Putberg. Merci Merci Merci....

Goed Tot Zaterdag boys Richting weekend. Grttzzz xxtif

09/05/16 21:02
Heel mooie rit, zeker in combinatie met de stralende zon! En al een goed voorproefje voor komend weekend!!!

Tot dan!
Grtz
sam s
09/05/16 21:25
Inderdaad mooie rit met een glooiend parcours dat aan een mooi tempo werd afgepeddeld waardoor we nog wat konden genieten van het mooie vlaams brabandse landschap!
Mercie Johnny en Romain!!


gr
Luc
Luc Bl
10/05/16 12:40
Van een superklassieker gesproken!
Mooie rit met mooi kopwerk van Den Johnny en de Romain.

Kon helaas achteraf niet blijven om na te genieten.
Maak dit volgende week goed!
Belooft...
Bossie
10/05/16 12:45
Na enkele jaren van afwezigheid terug op de kalender gezet door Romain en den John! Super gedaan mannen!
Inderdaad een BBC-klassieker die elk seizoen (of daarbuiten) op de kalender mag ... voor ieder wat wils en een rit die ons nog eens toont hoe mooi Vlaanderen wel is !!
Bedankt voor het verslag Xxtiff !
GVM
10/05/16 16:26
X-tiff schrijft zoals het was...
Leuke rit, goed uitgekiend en getemporiseerd door Johnny en Romain.
Ideale voorbereiding op de trip naar Overijse ...

Op naar meer volgende week !
Raf DC
10/05/16 20:32
Goed uitgestippelde rit over een pracht van een parcours. Als dit het amuse-ke is was voor het komende weekend staat er ons weeral wat moois en lekkers te wachten.
Groeten,
Frankie
10/05/16 23:00
Ik kan de bovenstaande reacties alleen maar beamen.

Kort applaus voor de Johnny en de Romain!!
Kurt
11/05/16 16:03
Knap verslagje Xxtif !!!
Het was ons een genoegen om dit ritje voortebereiden en met dank aan de weergoden is dit een prachtige dag geworden.

Bedankt mannen voor de positieve commentaar

Tot zaterdag ☀️☀️☀️
Den John

Plaats een bericht
captcha