Molsbroek + Tent

Zondagmorgend, stipt 09u00 begint de Rudy aan zijn infomoment voor droog/nat weer. Ondertussen komen er nog een paar laatkomers net op tijd aansluiten, maar enkele corryfeen bleken niet op de afspraak. Zodoende komt den Herman voor het eerst dit seizoen alleen op kop van het klassement te staan. Afwachten of hij deze gunstige uitgangspositie weet te behouden…

De voorspelde regen bleef nog uit, en een aangenaam ochtendtemperatuurke deed de kilometers voorbij vliegen. Bij de Werner mag dit letterlijk genomen worden, want hij zoekt een Waasmunsterse beek op na verraderlijk bochtenwerk. Gelukkig kwam hij er vanaf met ne vuile tenue. De JP hield wel kleerscheuren over aan de tuimelpartij, en hij moest de rit volmaken met een fris poepke.

Het aangekondigde vrij stuk kwam steeds dichterbij, en vanaf het fluitsignaal weerklonk schoten de vluchters pijlsnel weg. Met dank aan trein Mario ging het hard richting dijk. Na een verbeten strijd wist de Wannes toch nog net de Xtiff af te houden, met in zijn wiel mezelf. Tzal erom spannen op de Pijl…

Moe maar voldaan passeerden we het Molsbroek en daarna ging het langsheen mooie landelijke wegen, die tot op heden voor mij onbekend waren. Alle kanten van het mooie en groene Waasmunster werden aangedaan. Knappe rit! Nog enkele viaducten zorgden voor venijnige prikjes en stilaan zakten we af richting jeugdhuis, alwaar RDC ons al stond op te wachten met de Nico.

In sneltempo werd de tent rechtgezet, en het “feestterein” kreeg de eerste aankleding. Iedereen kreeg daar natuurlijk fameus dorst van, en dus zakten we af richting Ilana, onder begeleiding van de eerste regendruppels. Desondanks werd het toch nog hééél gezellig op het schap, euhm, terras.

Dinsdag iedereen op post, in bloedvorm en vlijmscherp! ;-)

30/05/16 12:30
Mooie rit, ongekende wegen in gekend gebied...
Bedankt voor de talrijke helpende handen om te tent recht te zetten!
Grtz tot dinsdag!
sam s
30/05/16 21:45
Inderdaad mooie rit ,bedankt Rudy en Johhny
Luc Bl
31/05/16 08:51
Onze ritorganisators maken er werk van dít jaar. Schoon rit!
Kurt

Plaats een bericht
captcha