Kruibeekse Pijl

INWONERS :

Iedereen goed gemutst, maar gestresseerd aan de start. Na de 2 plaatselijke ronden, ging het tempo omhoog. Even aan de boom schudden ... De kopgroep van 25 man bleek nog voldoende BBC-ers in de geledingen te hebben om de koers mee hard te maken en te controleren.
Tussen sprint R3 : Wannes ging er als een speer van door en zorgde voor ambiance aan de finish. Eerste priem binnen en druk was al wat van de ketel... Maar een koude douche volgde. Net na de bocht was het verhaal over/out voor onze kopman omwille van lekke band... en daar stonden we dan ff in ons hemd...

Ronde vier ging gezweept verder, maar deze keer kwamen we te kort voor de sprint en ook in de 5e ronde. In ronde 6, probeerde Ignace een nummerke, gesteund door afstopwerk van Sam, X-tiff en de rest van BBC. Helaas - net voor de finish gingen enkelen hem op de hielen en dus maar alles geven om derop en derover om ne priem van 15 Euro te pakken :).. In ronde 7 ging het nog even keihard en Mayo deed mee deel van het werk om BBC peleton mee te laten volgen op de weglopers. De sprint was deze keer minder hard, een aantal waren al met ronde 8 bezig ... Erick ging zijn kans, maar de wind was niet te onderschatten... Derop en derover dus ....:)
Ronde 8 begon - Daar ging Bossie nog eens sleuren dat het pijn deed - maar niemand geraakt weg en een massaspurt was in de maak. We hebben gestreden maar kwamen net iets te kort. Toch een knappe uitslag voor het team !!! Een dikke chapeau voor Kurt en Gunther om het waar te maken in peleton 1. Ook een pluim voor groep 2 en iedereen, inclusief GEEL-zuchtige Herman voor de moed en zelfopoffering.
We zijn weer een leuke ervaring rijker..

Volgend jaar opnieuw een gooi naar goud ...

Gr
Raf

47 deelnemers
1 Monden Tom (Kruibeke)
2 Van Havere Jurgen
3 Strybos Sam
4 De Cock Raf
5 De Bruyne Christof
6 Cant Danny
7 Van Goeye Ignace
8 Van Mieghem Gunther
9 Verhelst Erick
10 Bürgü Ramazan
11 Bos Jeroen
12 Lardon Mario
13 Van Mieghem Tom
14 Van de Graaf Kurt
15 De Ben Mark
16 Mouws Steven
17 Monden Tom
18 Van Dieren Stephane
19 De Jonghe Geoffrey
20 Vermeulen Tim
21 De Cleen Wim
22 onleesbaar nummer
23 Vermeulen Kris
24 Verberckmoes Gilbert
25 Segers Rudy
26 Bryssinck Cris
27 De Wreede Luc
28 Rotteer Geert
29 Goossens Kenny
30 Maes Frank
31 De Cleen Roel
32 Raes Dennis
33 Hendrickx Denis
34 Van Goethem Filip
35 Migneau Pascal
36 De Baer Christian
37 Smet Kris
38 Laureys Herman
39 Andries Herman
40 Bommers Pien (DAME)

01/06/16 16:39
onleesbaar nummer was 69!

groeten en bedankt voor een leuke en perfect georganiseerde koers
Robert

Plaats een bericht
captcha