Jan Bogaert Classic

Zoals gewoonlijk verzamelen we elke zondag aan de parking van Handy Home voor ons zondagritten,maar vandaag vertrekken we een uur vroeger. Misschien blijkt dit vroege uur voor sommigepersonen een vroeg uur want er staan maar 18 rijders aan de start. Oh excuseer, er komt nog een late vogel aangestormd met zijn stalen ros (Raf D.C.). dus we zijn met 19 om de rit aan te vangen. Ik hoop voor hem dat hij niet gesanctioneerd wordt voor het te laat komen. Enkele minuten later ziet hij dat Herman A. niet aanwezig is op de parking en er verschijnt een big smile op zijn gezicht, want hij springt terug over Herman in het klassement. De kaarten van de VWB worden verzameld, en 2 personen (Gunther en Geert) rijden al vooruit om ons te laten inschrijven voor de JB Classic,aan de
Zaat van Temse. Met ons klein pelotonneke vertrekken we richting waasmunster, lokeren, lochristi,
mendonk(gent), wachtebeke . Dit dorp ligt dicht tegen de expressweg, waarna beslist wordt om zo langs stekene naar huis te rijden. Deze weg is bekend bij vele woensdag rijders en het tempo vliegt de hoogte in. Onder een serieus tempo rijden we richting vrasene, maar er is er toch eentje die zich niet kan inhouden (Frank M.), en demarreerde. Hij rijdt iedereen uit de wielen en komt alleen aan in vrasene aan het viaduct. Of had hij instructies gekregen voor de baan af te zetten aldaar?? Onder een rustig tempo rijden we dan verder naar ons gekend lokaal bij ‘kokkes’, en op de kop juist 100 km gereden. Tussen pot en pint mochten we nog 2 jarigen (Luc DW en Kristof DB) feliciteren. Bedankt voor de traktatie. Tot volgende week gasten, vergeet niet, vertrek om 08u00….. stipt?

Groetjes, j-p.

12/06/16 21:41
Gelukkige verjaardag X-tiff en Luc ! Santee...
Raf DC
12/06/16 21:45
JP-ken,

Bedankt voor het bondige verslag.
Volgens mijn GPS-horloge was het deze morgen 7:59:59 u ... Ik stel voor om vanaf nu te gaan investeren in goede horloges voor gans de ploeg :). In ieder geval, volgende week zondag 8u zonder pardon.
RESPECT voor de baankapiteins vandaag, maar nog veel meer voor de auteur van het verslag.

Petje af !
Raf
Raf DC
12/06/16 22:00
goeien bal JP !!!

beknopt verslag en volgens mij nog nooit zo vlug op de site....

spijtig dat je al weg was want er waren nog pittige getuigenissen van "ne stouten jongen"....

patje
12/06/16 22:04
hee JP mooi beknopt en snel verslag van een toch wel mooie JB classic!!ook dank aan de jarigen!!!
luc bl
13/06/16 12:26
Leuk verslagje JP

Tof ritje en leuke afsluiter. Zeker voor die "stoute jongen"die weeral eens te laat was voor zijn middagmaal 😂😂. Proficiat nog voor de jarigen Luc VW en X-tiff
Den John
13/06/16 15:03
Ondanks "meerdere" rugklachten toch een meer dan in orde verslag ... a posteriori ook nog nen hiep hiep aan Tom VH en Romain VE voor hun afgelopen woensdag traktaties !!

Zondag Lucs Zaamslag-rit ... YEAH !!!

Ps. Diene "stoute jongen" is dat die met zijn hammetje onder zijn truike ????
GVM

Plaats een bericht
captcha