Buggenhout

Beste vrienden van de fiets,
Vandaag weer een mooie rit door de kronkelende wegen van het Vlaamse landschap georkestreerd door één van onze jongere krachtpatsers van onze club, jawel onze enige echte Mario.
Zoals hij het zelf verwoorde we vertrokken richting Temse en keerden terug via Temse. Maar in werkelijkheid passeerden we toch weer heel wat mooie gemeente. Het ging dus in werkelijkheid via Bazel en Steendorp richting Temse waar we de Schelde overstaken daar waar onze sportbestuurder ‘alias de Marcel’ ons weer dienstgetrouw stond op te wachten. Het zonneke was even later van de partij en we fietsten verder naar Sint-Amands waar er koers werd gezet richting Londerzeel. Zoals reeds aangehaald waren de weergoden ons goed gezind, we starten de rit bij een 20 graden en een lichtbewolkte hemel, maar al snel verscheen een deugdelijk zonneke en konden we genieten van een aangename rit. Ergens onderweg ontdekten we een aantal wegen die wat nat lagen, na enig overleg besloten we dat er toch enige druppels regen voor ons de weg hadden bevochtigd.
Soit over het weer dus zeker geen klachten en we keerden terug langs een aantal gemeente waar ik nog nooit van gehoord had ‘Peinzegem’ om er maar ééntje te noemen. Op de terugweg organiseerde onze Mario nog even een vrij stuk van +/- 2km in de Veldstraat op grondgebied Temse. Het ging lichtjes bergop en al snel ontstond er een afscheidende kopgroep van een tiental bbc’ers, waaruit 2 renners weg sprongen. Ene zeker Tom Maes en Raf De Cock ‘alias de voorzitter’ spurten weg uit de kopgroep. En naar goede gewoonte doch deze keer niet voor een prijske, wint onze voorzitter de spurt. Ja het mag gezegd onze voorzitter blijft een sportief fenomeen binnen onze club.
Over sportieve fenomenen gesproken onze baankapiteins waren ook vandaag weer talrijk vertegenwoordigd onze Frank ‘alias den broereman’, onze Raf ‘alias reeds vernoemd’, de Kristof ‘alias de krostief’, de Marc ‘alias de fietsen techneut’, de Gunther ‘alias veel lawaai onderweg’, de Romein ‘alias met de vingers in de neus’ (met enige chance en stuurmanskunst gelukkige vandaag recht gebleven), den Tom ‘ook alias den broereman’, de Luc ‘alias altijd de rust zelf’, de Jeroen ‘alias den bossie’ en tot slot nog de Mario en de Sam ‘alias onze kopmannen van vandaag’.
Niet naar goede gewoonte maar per uitzondering arriveerden we vandaag niet bij de familie Segers ‘alias ons sfeercafe’ maar wel via de Kerkstraat van Bazel bij den Barabaz. Waar heel wat hongerige magen mochten genieten van een heuse brunch. Echter de details van dit hele gebeuren, moet ik jullie onthouden aangezien ik na de rit niet kon blijven.
Kort samengevat een vlekkeloze rit zonder pech of platte banden, met DANK aan de Mario.
Veel groeten,
Wim Maes

14/08/16 20:39
Inderdaad een leuke en wss de snelste rit van het seizoen. De Polar van WB dient dringend groot onderhoud te ondergaan !!

Leuke afterparty ook in het nieuwe park van Bazel met BBC en de Bende van Miranda !

Merci voor de knapen die de Bar a Baz en Bazel doen bloeien. Merci Majo en Co voor de prachtige en goed voorbereide rit. Merci Wimmeke vooor de belangrijke dingen neer te pennen die sommigen onder ons vandaag niet goed konden vatten ! Gr R
Raf DC
15/08/16 11:28
Mercie Mario voor dit leuke ritje en Wim als schrijvende pers!!


gr
Luc
Luc Bl
16/08/16 12:50
Mooie rit met een moeilijke startfase ... voor mij althans.
Goed tempo (beloofd voor Walsoorde en Beveren rit !!!) zonder al te veel problemen door iedereen verteerd. Héél leuke brunch en after-party ... blijkt wel dat onze Wim wat meer moet komen fietsen echter ... familie Segers is immers al lang vervangen door onze Ilana.... wat mij er aan doet denken ... PROFICIAT aan de trotse ouders van Zoë !!!!

Tot de volgende !!

Gunther VM.
GvM
16/08/16 20:24
Topritje, op alweer een stralende zomerdag!😁
Goe verslag Wim!

Grtzz
sam s
18/08/16 08:57
Leuk ritje,goede afsluiter merci aan allen
Ldw

Plaats een bericht
captcha