100km van Beveren

Zondag vroeg uit de veren - vertrek reeds om 7.30u aan HH. Op nummer 8 na, had de ganse top 15 het wedstrijdblad getekend. Voeg daar nog ne Marcel, ne Romain II en ne Nico aan toe en je hebt een geslaagde cocktail om in de Polders de 100 km van Beveren te gaan boxen.

Luc en Gunther namen de inschrijvingen voor hun rekening en we konden (bijna) zonder oponthoud vertrekken. Uit voorzorg voor terroristische aanslagen mocht Marcel niet mee naar de start, maar daar zijn oplossingen voor : Het terras van den Tipic werd afgeruimd en zo sloot Marcel aan achter de rennersgilde.

Pat en ikzelf werden bedankt voor bewezen diensten voor het 6km kopwerk naar Beveren, want Gunther had zijn hakbijl boven gehaald om gekapt te maken van iedereen die met hem aan de kop wou komen wedijveren. Na 15 km gaf LDW de geest; de gretige Dre junior vertrok met veel overgave maar diende ook 10km verder zijn boeltje in te pakken. Nico zijn veer brak niet en zo bereikten we de bevoorrading in de buurt van Terneuzen. Deel 2 ging wat trager zijn en Herman had zich naast Gunther gezet. In de omgeving van Doel, begon ook Herman wat te wankelen (of allergie voor plutonium). Maar Herman buigde - doch brak niet ! Chapeau !!! Enkel die verdomde kasseistrook was er een te veel.

Zonder kleerscheuren en met veel voldoening bereikten we de tent op de Markt en genoten we met mate van de 1e trappist...

UItbollen naar de nieuwe uitbaatsters van ons clublokaal - Caroline en Veerle - voor deel 3...
Daar wachtte Zoë en haar trotse papa Rudy en fiere mama Deborah ons op met enkele versnaperingskes en een paar toerneekes om de geboorte van de kleine spruit te vieren. Wat een schoon kindje !!! Bedankt ZOE en proficiat nogmaals aan de ouders !!!
Ook namen we ruimschoots de tijd om X-tiff grondig te briefen en voor te bereiden over wat er komen gaat ..... Vrijdag is het D-day voor hem en Griet, maar misschien wordt de B-day wel zaterdag of zondag :)....Spannende tijden...

Tot de laatste officiële Woensdag rit !
.... met of zonder de Jean - that's the question...

Groetjes
Raf

30/08/16 17:39
weeral een prestatie van de groep om fier op te zijn deze 100km vanbevere!!

en inderdaad dikke proficiat aan Rudy Deborah met jullie prachtige baby !!


gr
Luc
luc bl
02/09/16 13:52
Leuk verslag...
Met spanning gelezen.

en idd Proficiat aan Rudy en Deborah
Nico
02/09/16 21:15
met dus :-)
jean

Plaats een bericht
captcha