Zondagrit

Dubbelverslag:


Zaterdag morgen 8u!

Vertrek Handy home -> Richting nieuwkerken.

13 BBC'ers + Ploegleider Marcel Lefevere .



Weeromstandingheden: bewolkt en en naar mate de dag vorderde meer zon, en in de hollandse polder raar maar waar gene wind.

Raf De Cock & Luc de wreede: Reden al voorop om ons bbc ploegske in te schrijven.

Kenny De Wit : 2 platte banden zo wel van voor als de achterband door 1ne put

slachtoffer 2, Nico Foubert 1 platteband.

Herman Andries: opvallende afwezige van de dag. De strijd voor de Yellow Yersey ligt iets meer open voor de man achter de pen vandaag .

Sam Strijbos & Nico Foubert: onze 2 kopmannen die de peez er serjuis oplegden voor sommige.

Marcel Lefevere: Dat we blij waren dat hij van de partij wou zijn, na 3 Platte bande te vervangen en dan in de nammidag nog een vismarathon voor de boeg had, Merci Marcel.

Den Beet: had materiaalstress en controleerde zijn achterwiel dus geen probleem.

En hij was nie alleen want hier en daar op het parcour lagen zijn volgelingen op en naast de baan. ( van den boer zijne akker gerold )
En die op een eind meer zin had op nen goeie braadworst dan op zijne velo te zitten.
Raf De Cock, Luc De Wreede & x-tiff ( ikzelf) : de 3 baankapteins van dienst.

Aankomst Nieuwkerken : 14 braadworsten en 14 leffe's al dan niet bruin.

vertrek nieuwkerken richting Roospap: naa een kort vrij stukje Ies kijken of Marleen al open is!

en Marleen was bijna dicht maar na een paar onderhandelingen besloot Marleen dat ze wou openblijven,
ter compessatie dat we zeker 2 maal drinkte de kop ;).

Marleen: Merci voor de goeie zorgen, de goeie frieten en de nieuwe openingsuren op zaterdag

Volla. Kort maar bondig verslag van me zelf;

Gegroet de toekomstigen yellow man zonder ongevallen of ziekte !

Zondag:
De volgende dag van het BBC-tweeluik werd door Wannes in goede banen geleid. Aleja, wie Wannes zegt, zegt kassei, dus na enig voorbereidend werk vlogen (?) we met het peloton over de kinderkopkes. Echt genieten, beaamden Kris en Kenny volmondig.

De windstille polders van zaterdag ruimden gaandeweg plaats voor Lokerse stukken tegenwind. Dat mochten den Herman, Romain en Pascal aan den lijve ondervinden. De Wannes heeft blijkbaar ne speciale techniek ontwikkeld om door de wind te snijden, want die bleef vlijtig op post.

Na het platte banden debacle van de zaterdag, sprongen ook nu de tubes ons rond de oren. Gelukkig is de Marcel tegenwoordig van geen kleintje meer vervaart, en waren we snel terug mobiel.

Zoals beloofd werd er na 55km eens deftig doorgetrokken, en de Raf, Ignace, Wannes en ikzelf knalden er lustig vandoor. De Xtiff liet Froome-gewijs verstek, onnodige risico’s zijn uit den boze nu de gele eindmeet zo dichtbij ligt.

De eindmeet van de rit bleek nog andere koek te zijn, want stilletjesaan begonnen de benen goed vol te lopen. Zelfs bij de immer enthousiaste baankapiteins begon de strijdlust wat te luwen, en de druivesuiker ging vlot van hand tot hand. Sterk nummertje!

Gelukkig kwam ons clublokaal snel in zicht, alwaar we werden getrakteerd door een gastoptreden van Christianneke. De cava maakte haar herintreden op zondagvoormiddag, onder een stralend zonnetje.

Op naar de volgende!!!

20/09/16 12:22
Bedankt voor het voorbije top fietsweekend, aan iedereen die er op zijn manier zijn steentje toe heeft bijgedragen!

Grtzzz
sam s
20/09/16 13:53
Idd hard moeten werken met het karig hoopje baankapiteins; het is duidelijk dat X-tiff begint te slijpen ... maar het is hem gegund, met al die nachtelijke fleskes ...

Marleen haren haring (van Joris) braadde ook goed ! Zelfs den Decathlon moest er aan geloven ...

Een leuk dubbel-week-end en heel wat verschuivingen in klassement. De eindmeet is in zicht - up for the last sprint. Kristianneke heeft ons in alle geval de nodige energie gegeven (Tx !).

Tot zondag :
Raf DC
21/09/16 10:13
VRASENE VANDAAG - in het Laatste Nieuws

Twintig ton bieten op E34 en parallelweg
Een vrachtwagen met twintig ton bieten is gisterenochtend gekanteld op de E34 richting Antwerpen. De lading belandde op de parallelweg...fietsen is onmogelijk !
Weeral kwaad opzet in het spel ?
21/09/16 20:21
Inderdaad leuke tweedaagse in deze mooie nazomer zowel tijdens als na het fietsen!hoop dat marleen nog aan hare orange bikini geraakt is???
luc bl
22/09/16 19:19
Miljarden dju den bikini verkocht ..
Marleen v
27/09/16 19:16
verslag
rit wachtenbeke

8h30 mooi weer, weinig volk, na enkele minuten later toch eindelijk de voorzitter.Brieffing gedaan en weg waren we met 20 bbc-ers.de Werner ging volledig Lokeren afzetten en daarom had ik aan mijne Koozen gevraagd mee kop te trekken (er was toen nog gene wind).Met de Guido in ons wiel vertrokken we richting Haasdonk,Beveren,Vrasene,Sint-Gillis,Stekene waar onze Werner een omleiding in goede banen lijde.Eenmaal over den expresweg begon de wind parten te spelen,maar onze koozen(ne straffe beer) gaf niet af)dan maar verder naar Moerbeke voor het vrije stuk. YM en de grote Romain vertrokken de voorzitter twijfelde maar is er nog bij geraakt(van horen zeggen).
Eenmaal terug samen richting Lokeren gereden waar de Werner alles af gezet heeft.(kwist niet dat Lokeren zo groot was)Dan maar richting huis toe via Waasmunster,DeVelle en de Molenberg in ons clubhuis waar verse koffiekoeken aangeboden werden door de Goegeburen. Bedankt aan de baankapitiens (Zaten in een zetel achter de kopmannen)(veel lange banen en weinig kruispunten)bedankt aan den Johnny om mijne rol over te pakken en bedankt aan mijne koozen voor dat kopwerk

PS , vergeet niet in te schrijven voor de Maesepijl voor 1 oktober
Maes Frank

Plaats een bericht
captcha