Wacht e beke

Verslag
rit wachtenbeke

8h30 mooi weer, weinig volk, na enkele minuten later toch eindelijk de voorzitter. Briefing gedaan en weg waren we met 20 bbc-ers.de Werner ging volledig Lokeren afzetten en daarom had ik aan mijne Koozen gevraagd mee kop te trekken (er was toen nog gene wind).Met de Guido in ons wiel vertrokken we richting Haasdonk, Beveren, Vrasene, Sint-Gillis, Stekene waar onze Werner een omleiding in goede banen leidde. Eenmaal over den expressweg begon de wind parten te spelen,maar onze koozen (ne straffe beer) gaf niet af); dan maar verder naar Moerbeke voor het vrije stuk. YM en de grote Romain vertrokken, de voorzitter twijfelde maar is er nog bij geraakt (van horen zeggen).
Eenmaal terug samen, reden we richting Lokeren gereden waar de Werner alles af gezet heeft.(kwist niet dat Lokeren zo groot was). Dan maar richting huis toe via Waasmunster, De Velle en de Molenberg in ons clubhuis waar verse koffiekoeken aangeboden werden door de Goegeburen. Bedankt aan de baankapiteins (Zaten in een zetel achter de kopmannen)(veel lange banen en weinig kruispunten),bedankt aan den Johnny om mijne rol over te pakken en bedankt aan mijne koozen voor dat kopwerk.

PS , vergeet niet in te schrijven voor de Maesepijl voor 1 oktober
Maes Frank

28/09/16 12:36
Mooi verslag van een goed uitgedokterde rit langs nog onontgonnen terrein in Lokeren en met een gepimpte volgwagen !
Bedankt Werner, Guido en Frank voor de koffie en koeken na de rit : waren welkom na 85km stoempen.

Grts
Raf DC
28/09/16 17:08
Mooie Rit, Mooi weer, mooie koppmannen ;). En vooral neig lekkere koffiekoeken merci Guido With ( werner) Frank.
Xtiff
28/09/16 17:10
rit en verslag door dezelfde kerel !
amai en ge ging " ze " de zondag niet tellen ...aan adem en inspiratie geen gebrek, wa ne sraffen zijde gij, maar dat wisten we al !
merci voor de zapige rit en spijs ...

patjen
01/10/16 11:34
JP ? JP ?

WAAR ZIT DEN JP ?

Plaats een bericht
captcha