Hamme-Waasmunster

Ondanks technische defecten aan vrouwelijke fietsen, wist toch iedereen (redelijk) op tijd de Handy parking te vinden zondag laatstleden. Nen hele hoop volk, waaronder ne nieuwkomer, enkele juniors, comebackBossie, een paar usual suspects EN den Johnny, die speciaal vanuit het buitenland was teruggekeerd voor deze rit. De ware toedracht van zijn terugkeer zou pas later op de dag tot uiting komen…

Omdat de kilometers iets talrijker zouden zijn dan normaal besloten we op het gemakje te vertrekken, richting Hamme. Maar de hete adem van enkele jeugdige enthousiastelingen in de nek van de kopmannen deed toch het tempo en den hartslag omhoog gaan.

Aangekomen in Tielrode zorgde de Schelde bedding voor de nodige pittige klimmekes, die kort op elkaar volgden. Nieuwkomer Dennis besloot een dubbel pauze moment in te lassen, door 2x plat te rijden op dezelfde vierkante meter. Oftewel moet er iets zijn misgegaan met de montage van den band, aangezien ons brillen waren aangedampt doordat de Luc zijn regenvest had uitgedaan.

Zonder verder treuzelen ging het richting Mirabrug, alwaar we enkele uitermate vriendelijke joggers tegenkwamen. Met enige diplomatie wist Raf DC hen toch van hun ongelijk te overtuigen, iedereen content.

Na een eerste druk rondje over het MTB-parcours werd er even afgestemd over het aantal nog te rijden kilometers, en den Johnny gooide een belangrijke troef op tafel. Mits een bezoek aan zijn befaamde garage, zagen we het wel zitten om eventueel een klein stukje in te korten… Om de jeuk in de benen toch wat te stillen, werd het parcours voor een 2e maal gereden, onder luide aanmoedigingen van de Luc. Het werd de Kurt zowaar even teveel, en hij doolde doelloos rond op de Hamse singletracks.

Richting Johnny’s place dus, maar daarvoor moesten we eerst nog een omwegske maken om den Johnny een beetje quality time te gunnen met zijn vrouwke. Dat daardoor de Kattebrug en het Gelaag nog bedwongen moesten worden, was een fijne bijkomstigheid.

Eens aangekomen bij den Johnny waren alle hoogtemeters snel vergeten, en toen de paddenstoel aan ging sloeg de vlam echt in de pan met overheerlijke hapjes, koeken, soep en drankjes. Voor den ene tournee minerale, voor den andere tournee generale, iedereen kwam aan zijn trekken. Bedankt Johnny!!!

Op naar volgende week, voor Pascals 3.0 rit die vertrekt om 08u45!!!!!!! Tot dan!

06/02/17 21:32
Goe maar stevig ritje... gelukkig konden we bij den Johnny en Karin de batterijen extra goe opladen.

Merci hoor.
Kurt
Kurt
06/02/17 21:46
goei rit , goei benen, maar vooral goei soep mee bollekes met liefde gemaakt door den Johnny maar eigenlijk door Karin !!!

de hard gekookte eieren werden goe gesmaakt , merci Karin en Johnny !!!

ps: luc heb je nog geen broek voor de raf in stock liggen ?

patjen
07/02/17 10:20
Wat beloofde een rustig ritje te worden, mondde toch uit in een kuitenbijtersritje op de flanken van de hellingen in Tielrode. De naad uit het lijf gereden, en zelfs een stuk uit mijn broek ... Ook de jonkies hebben diep in de kas moeten gaan om de laatste colls te overwinnen ! Maar eind goed, al goed ... Merci Johnny en Karin voor de super bevoorrading/after party en toernee minerale voor de gegadigden...Soep met ballekes en daarna ne Pepsi - gewoon de MAX !!

Hasta la vista
Raf DC
07/02/17 12:21
Blijkbaar iet gemist. Heb wat last in mijn heup dus vind het beter van ff te rusten waarschijnlijk tot woensdag boys grtzz
x-tiff

Plaats een bericht
captcha