Zondagrit

Zaterdagnacht met grote twijfels in mijn bed gekropen. Opstaan of blijven liggen? Toch maar besloten om de wekker te zetten. Gewekt om 8u door onze sprekende klok dus ik moest er wel uit. Voelde mij frisser dan verwacht dus samen met Steven met volle moed het ontbijt verorberd en dan richting Handy home.


Daar stond al ne serieuze groep samen bij te praten. Zoals we wisten vanop de kalender was het deze keer de beurt aan Ignace en Krostief om de bende op sleeptouw te nemen. Na de briefing van Ignace wisten we wat we konden verwachten nl:

Ritje van 80 km richting Hulst

Bevoorrading voorzien in Emma dorp door de vrouwtjes => dank daarvoor!!!

Vrij stuk van +-2.5km

Mogelijks een beetje wind in de zeilen.


Merci aan Heidi om de koozen te ontgrieven van zijn seingeversbordje zodat ik dat van mij zonder wrang gevoel kon doorgeven ;-). Moest wel beloven dat ik na de bevoorrading terug zou overnemen maar daar kon ik wel mee leven.


Zo gezegd zo gedaan en weg waren we richting Hulst. Dat Ignace al veel km's in de benen heeft en overal zijne weg kent is nu weer gebleken. Op wegen gereden in de buurt van Hulst waar nog weinigen hem voor geweest zijn. Knap ritje en zeker knap kopwerk van de 2 ritverantwoordelijken! Chapeau.


Iedereen opgewarmd en lap daar waren ze weg voor het vrije stuk! Sommigen verrast en te laat om nog te kunnen aansluiten. Groep in 3 stukken waar ze overal begonnen rond draaien of toch altans een poging ondernamen. Er bleek weer serieus gevlamd te zijn in de kopgroep met zowel de "oude" als de "jonge" kanonnen!! Hou de Steven en de Wannes maar in de gaten zou ik zeggen!


Op een gezapig tempo terug richting ons Christianneke en alles viel weer in de plooi. Zoals altijd met de nodige drank en versnaperingen deze knappe rit afgesloten en voldaan naar huis.


Greetz

05/05/15 19:41
Zeker weten dat het weer en mooie rit was (en verslag), ja Koozen afspraken zijn afspraken hé ik vond toch dat je meer moeite had om het terug te nemen dan te geven.Op naar de volgende rit
Frank
05/05/15 21:58
Ondertussen staat de Mario zijn verslag van de Superklassieker der ook op!

Gr
sam s

Plaats een bericht
captcha