Moerzeke

Rond 9 uur stonden er 24 bbcers op het appel op een droge maar bewolkte paaszondag.

Na de brieving van de guido coucke, die 2 sterke kopmannen aanduide, gunther vn mieghem en Kurt de graaf die zoude ons tochtje van om en bij 70 Km het tempo bepalen,
vertrokken we richting temse, naa draaien en keren want blijkbaar mochten we temsebrug nie te snel berijken, waar in het parcours heel wat hoogte meters te doen, voor de 1 iets makkelijker als een ander. langs Temse velle, Tielrode richting Hamme, dan in moerzeke waar de bloesems mooi in bloei stonden het was genieten geblazen van de mooie natuur die daar is.
Richting de welgekende KATTENBRUG, waar sommige undere beer nekeer konden lossen.

Dan bochtje links op dan groepsgewijs richting Le Cock waar Dirk blijkbaar ne black out heeft en pardoes de grond op. TomVh en den JP sagangewijs ontwijkte. Dirk veel beterschap met je Gekneusde schouder we hopen je snel weertezien in het peloton.

Zo berijkte we dan toch ons nestje daar op den molenberg of paar uren later aan den overkant den Murgenbaareg!

Merci Guido Coucke en werner voor de lekkere botterhammen met kaas en kop. en merci voor u gulle tractactie want het was all in tot 1 uur, 2 maal pech voor pechvogel Dirk K. want dit was de gelenheid voor massa's cava's te nuttigen.

nog ne geweldige merci Guido ( hiep hiep hiep ) voor alles. en Werner voor de mooie Rit .

Grtzzz X-tiff en tot Zondag

18/04/17 21:15
Bedankt voor de mooie rit en dito traktatie!!!

Hopelijk blijven de weergoden ons gunstig gezind...

Merci Xtiff voort verslag!

Grtz
Sam s
20/04/17 21:58
Dirk was nu zo goed aan dit seizoen bezig. Veel beterschap!
Hopelijk snel er weer bij.
Pascal.
21/04/17 09:47
Het was een eer om voor deze twee heren de kop te trekken.... perfecte instructies en begeleiding. Spijtig dat er zo weinig wind was.
GVM

Plaats een bericht
captcha