Rudy Peerens Classic

Verslag rudy peerens classic :

Wakker worden om ongeveer 7 uur en moeten vaststellen dat er donkere wolken boven Kruibeke hangen. Leuk is anders natuurlijk!
Maar met volle moed begin ik aan mijn ochtendritueel, al werd dat nog verstoord omstreeks 8 uur door een stevige bui. Vlug den buienradar opgezocht en daar werd duidelijk dat de regenbuien ons "voor" zouden blijven - dus vooruitzichten waren OK.

Was het nu door de regenvlagen of het verlengde weekend dat er maar 18 leden aan de start stonden ... ? Niet getreurd, langs de bekende route richting Temse voor de officiƫle start van de Rudy Peerens Classic.
Al vlug werden we over de brug van Temse of Bornem gestuurd (van wie is ze nu eigenlijk) waar we langs bekende dorpen geloodst werden door onze baankapiteins die vandaag wegens onderbemand een prachtprestatie hebben neergezet (MERCI mannen!!). Verder langs licht heuvelende wegen tot aan de bevoorrading waar de temperatuur al flink begon op te lopen. Hier en daar een tempoversnelling op de heuveltjes was een leuke en pittige afwisseling... Na de tweede bevoorrading - die eeuwig duurde door een zekere losse drinkbushouder (hee Luc VV) - ging het al snel richting club house waar we nog konden genieten van frisse pintjes enz..

Na de middag in zeven haasten naar Mechelen gesneld voor de slothappening van de 1000km van KOTK alwaar we onze Gunther VM konden verwelkomen die maar eventjes in 4 dagen het hele trajekt voor zijn rekening heeft genomen. Chapeau en respect makker!!

Voila - nu woensdag nog eens losrijden en dan rusten en voorbereiden op het komende BBC weekend.

We duimen voor mooi weer!!

Gr
Luc

29/05/17 22:25
Inderdaad een pittigere rit dan hetgeen we gewend zijn - wat extra afzien in aanloop van het week-end is nooit niet slecht. Allemaal klein bier tegenover hetgeen onze GVM heeft bewezen. Niet Tom Dumoulin, maar Gunther LaMachine is de revelatie van het voorbije week-end.
Puike sportprestatie, maar ook knap werk tav Kom op tegen Kanker. Proficiat !

Gr
Raf DC
30/05/17 19:27
Proficiat Gunther met je mooie prestatie echt knap man !!!

Tot woensdag vrienden van de fiets
X-tiff
02/06/17 23:16
Over de 3000 km afleggen met de auto in de USA in 3 weken tijd leek me al ver.
1000 km in 4 dagen met de fiets lijkt me een glans-prestatie!!!

KNAP-werk!!!

Groeten
Bossie

Plaats een bericht
captcha