Zondagrit naar de (Halve) Maan

Rit Halve Maan…….. het had beter een rit naar de zon geweest !!!

Vertrek 9 uur Handy Home, bleek al snel dat het geen weer ging worden.
Vlot werden de regenvestjes aangedaan tot onze voorzitter met de opmerking kwam dat er enkel TRANSPARATE regenvestjes mochten gedragen worden. Direct kwam er spontaan reactie met een mode show van afgetrainde lichamen om het regenvestje onder de body warmer aan te trekken. Eens het uniform in orde vertrokken we met 32 BBC’ers gevolgd door onze sportdirecteur Marcel.

De eerste 25 km viel tegen, wind op de kop windkracht 10 of was het 4????

Na een 10tal km was dan aflossing op de kop zeer aangenaam, bedankt aan de wegkapiteins voor de aflossing!

Plots op het vrij stuk (tegenwind) kwam schepen van sport voorbij gezoefd, blijkbaar beentjes aan het testen met en goed resultaat.

Even MTB naast Molsbroek om terug het tempo op de baan te vinden.

Na 40 km keerden we terug richting Halve Maan met meewind waar we onze Rudy terug op kop zagen, gezellig samen op kop werd er terug iets tegen elkaar verteld (wat niet het geval was bij tegenwind). Op een gezapig tempo richting eind station Halve Maan, werden we alweer opgevangen door ons Christiane en Debora die een fris Half Maantje hadden klaar gezet. (bedankt Rudy voor het Half Maantje) Blijkbaar in de smaak van sommige die niet op tijd thuis konden geraken. De tweede ronde werd getrakteerd door de jarige Eric Verhelst om kort erna nog eentje te mogen drinken op Silvia (vrouw van sportdirecteur Marcel) haar gezondheid en eveneens jarig. Proficiat aan de jarigen!!

Plots werd er spontaan een speech gegeven door Luc VV die zo blij was lid te zijn van een toffe bende hetgeen ik met hem deel.

Iedereen terug veilig huiswaarts en tot volgende …….

Den John…..

31/05/15 21:47
Sterk schrijfwerk Johnny, waarvoor dank!

Schol aan de talrijke trakteerders!
🍻
sam s
01/06/15 09:37
Prachtig verslag John !
Het was inderdaad weer een ritje naar de maan, met alles erop en eraan. Er waren er zelfs die sterren zagen toen ze thuis kwamen....
Nu komt een 10-daagse hard labeur ! De pees erop

Grtz
Raf
Raf DC
02/06/15 15:20
Gezellig verslagske Johnny.

Altijd leuk om op deze manier te kunnen mee genieten van de ritten, als je er niet kan bij zijn.
Pascal
02/06/15 19:03
Inderdaad over gans de lijn geweldig,van de rituitstippelaar,de trakteerders,de nakaarters en de verslagschrijvers,proficiat!!!!
luc bl
03/06/15 04:02
Ja JOhn Brusselmans , wa een verslag ,kun de gij ook achterwaarts op de fiets fietsen?
Frank

Plaats een bericht
captcha