Zondagrit

Zaterdag - Tom Steels Classic
Hoewel de voorspellingen dreigend weer hadden voorzien zoals de afgelopen dagen, bleef het vrij rustig en droog en konden we met 15 personen vertrekken naar Nieuwkerken. Daar haspelden we in een gezapig tempo onder begeleiding van 2 baankapiteins de 65 km af.
Op onze tussenstop in Nieuwkerken konden we genieten van een broodje worst en bijhorend donkerbruine trappist. Dat smaakte na de rit. Daarna samen naar huis, want er moest in de namiddag nog geschilderd worden, gras gemaaid en zoveel meer (wat uiteindelijk toch niet kon gebeuren..)

Zondag - Bossie Classic.
Onze Jeroen toverede zowaar de zon op zijn eerste (solo) rit op de BBC kalender. De briefing bracht ons tot in Zele met op einde van de rit nog 2km tempo... Kurt en Bossie zetten zich op kop om tegen stevig tempo naar Temse te gaan. Daar moesten we plots 90graden rechts en omhoog op een van de venijnige hellingen in Tielrode. Maar de benen van het peleton zijn goed getraind en dus was hier van geen afval te spreken.. Zo keuvelden we verder naar Zele. Het moet gezegd - het legertje baankapiteins met Luc en Johnny en gelegenheidstrio Pascal, Marc en Frank (jawel - de come back is er gekomen ...) deden het prima om de wenken van de trajectbouwer op te volgen en alle kruispunten en gevaarlijke punten op te meten en veilig te maken !

Geen werk vandaag voor Marcel, behalve dat er na de versnelling even gestopt mocht worden om de broek los te doen om een plasje te doen. Iets voor de middag bereikten we het clublokaal waar het genieten was van de zon, de geleverde prestatie en de companie... Zalig om weer terug te zijn.

Groetjes

19/09/17 17:45
En niet te vergeten: In Lokeren moet je blijkbaar oppassen voor vallende ijspegels.
Wellicht het meest bizarre bord langs de Vlaamse wegen..
Pascal

Plaats een bericht
captcha