Openingsrit Boom (boot Bazel om 09u)

Een drukke zondagochtend zorgde ervoor dat ikzelf al meteen op achtervolgen was aangewezen. Na een inhaalrace toch nog op tijd den boot pakken gekregen.

Hier werd het al snel gezellig met een eerste natte druppel, om de andere natte druppels te doen vergeten. Ook de Raf en de Senne kwamen ons nog vergezellen, waardoor we met ze’n 14-en richting Boom konden trekken. Toch enkele opvallende afwezigen waaronder Xtiff en Luc V. Uit welingelichte bron vernamen we enkele uren nadien dat zij gespot waren in het bruisende Kruibeekse nachtleven.

De B-ploeg werd enkel vertegenwoordigt door Sindy en zij besloot dan maar aan te sluiten met de rest, mits de toepassing van enkele befaamde shortcuts en andere technische mankementen.

Gezwind ging het richting de Boomse Schorre, alwaar de restanten van het de grote Prijs Niels Albert op ons lagen te wachten. Toch moet er iemand het parcours aangepast hebben, want waar de Wout en de Mathieu een vlak traject kregen voorgeschoteld was het bij ons meteen klimmen geblazen. De tanden knarsten, remmen piepten, banden schoven en er werden allerlei stunts uitgehaald om recht te blijven voor het fotomoment. Foto’s daarvan zijn terug te vinden op de fotopagina.

Stilletjesaan kwam er een voorzichtig zonnetje piepen, en dat was het signaal om de terugtocht aan te vatten, aangezien er een paar nog weg moesten s middags. Terug op den overzet werden de laatste flessen jenever gekraakt, en een koekje genuttigd.

Met een fikse streep mee-tegenwind reden we richting Cock, waar Carla, Hilde en An ons al stonden op te wachten met dampende kommen soep. Dat het smaakte was een understatement. Na de eerste honger te hebben gestild, was er nog tijd genoeg om het verloren vocht terug bij te tanken.

Afspraak volgende week zondag 09.00u!

23/10/17 17:10
Knappe opener Sam waarvoor dank...
en inderdaad de afwezigen hadden ongelijk ongeacht hoe leuk het de avond voordien wel zal geweest zijn in het kruibeekse uitgangsleven...

ps zelf maar slappekes geweest wegens lichamelijke kwaaltjes...
....en woensdagavond rijden we ook en stoppen we als verrassing ergens anders...!!!???
patje
25/10/17 11:07
Dank aan parcoursbouwer Sam, de jeneverstokers en catering service. Een geslaagde opener ! We gaan er alles aan doen om onze riante koppositie in het klassement te verdedigen ..: ) Maar zondag zullen we er helaas niet bij kunnen zijn wegens familiale verplichtingen. Hopelijk komen er snel wat meer juniors aan de bak want ook die hebben het zondag laten afweten !
Raf & Senne
25/10/17 18:11
Openingsrit gemist. Jammer.
Maar de juniors waren jarig, dus feestje. Dat was ook leuk.

Zondag zijn we wel van de partij met een vernieuwd parcours naar Vrasene. Deze morgen gaan verkennen en toch weer wat nieuwe stukken gevonden ;-)
Pascal
26/10/17 19:30
Geslaagde opener met lekker WB-weer.
Nog nen merci voor de Sam en voor ons vrouwkes voor de lekkere soep.

grtz
Kurt

Plaats een bericht
captcha