Sint Gillis Waas

Na een korte briefing van onze ritorganisator Pascal vertrokken we met 12 mtb-ers op pad voor een trip door Nieuwkerken – Vrasene – SGW – Haasdonk en omstreken.

De wind blies vanaf de eerste meters vol in het aangezicht. Met in de eerste kilometers al een aantal maïs- en akkermeters …en als toetje nog een extra viaducske hadden we al een pittig begin.
Zo pittig dat onze Luc dacht (na een zware werknacht achter de rug te hebben met de brandweer) er wel een hele korte versie van te maken.

Na enkele honderden meters veranderde hij toch nog van gedacht en sterker als verwacht kwam hij ons terug vervoegen. Zelf een zware smak aan het eerstvolgende brugje kon zijn teruggevonden enthousiasme niet onderdrukken.

Pascal bleef gezwind door de wind klieven met een aantal verrassende en nieuwe moddervrije passages. Wel wat wennen voor onze Pascal die graag kickt op het opspringende modder.

De rest vond dit natuurlijk minder erg. De wind zorgde er ook voor dat ‘Electric Gunnie’ een tandje en een batterijtje moest bijsteken om in ons spoor te blijven.

Met op de terugweg nog enkele leuke passages door de Haasdonkse bossen (waar we ploeg twee tegenkwamen) was dit weeral een geslaagde trip.

Bij Café Le Cocq werd nog gezellig nagepraat en ne goeie frisse gedronken. Raf , Cindy en Rebecca kwamen rood aangelopen (te veel laagjeaan) ook nog langs.
Ook nog nen merci voor de kleine hap van Veerle en Carolien.

Bedankt voor het winderig ritje Pascal.

Een mtb-groet,
Kurt

P.S. Volgende zondag 5 nov uitwaairit om 11.00u aan HH (na ons kampioenenbal)

31/10/17 14:35
Al goed dat Kurt als staartrijder de schaapjes bij elkaar houdt.
Samen uit, samen thuis.
Ook bij de Winterbeesten.
Bedankt.
Pascal

Plaats een bericht
captcha