Bornem

Om 9u stonden 7 heldhaftige winterbeesten klaar aan Saniver om de weergoden te trotseren : Pat, Johnny, Romain, Frank, Erick, Guido en Gunther. Onze Romain had zijn rit echt wel uitgekozen om zijn rentree te maken, een echt winterbeest in hart en bloed ! Wellcome back man !

Buien-en sneeuwradar werd geraadpleegd en toen is wijselijk beslist om er een Bornem 2.0 van te maken, Haasdonkham Forrest. Met veel moed vertrokken via de wegels van Kruibeke naar Haasdonks grondgebied.

In de bossen aangekomen waren we allen al sneeuwhazen en Patje kreeg plots last van ‘den draad’. Terug de fiets op en verder kronkelen in het feeërieke landschap waar naast de sneeuw ook het ene na het andere winterbeest neerdwarrelde.
Erick V. kent de bossen als zijn binnenzak en loodste ons van bos naar bos om uiteindelijk via de ‘ Guido and Frank Bike Wash’ in ons sfeercafé te eindigen waar de stoof goed heet stond om ons te verwarmen.

Veerle vond terecht dat we geen zachtgekooke eitjes waren en had er hardgekookte voorzien wat smaakte na zo een zware rit. Bedankt hiervoor Veerle. Onze Marcel en Werner kwamen ons ook nog vervoegen dus de sfeer zat er meteen goed in. Patje moest op tijd vertrekken wegens Engelse familiale verplichtingen dus besloten we om hem ter plaatse nog een spoedcursus Engels te geven wat tot hilarische taferelen leidde.

Bevroren maar voldaan kwamen we thuis waar een warme douche en dito kledij alle ontbering van de voormiddag vlug deden vergeten.

Tot volgende week voor de rit op verplaatsing Hoogerheide.

Gunther

14/12/17 11:29
Ne serieuzen aanval van nestliggerij had me zondagochtend jammer genoeg geveld. Sterke prestatie van degenen die de winter wel getrotseerd hebben...
sam s

Plaats een bericht
captcha