Terugrit Weekend

Zondag morgen 07h00 uit bed, onze kookploeg komt even langs met vrolijke muziek. Om iedereen tegen 07h30 aan het ontbijt te krijgen. De ene ne glazen boterham, de andere een gewone.

Na een stevig ontbijt was bijna iedereen paraat om stipt om 9h00 te vertrekken. Op een paar laattijdige valiezen en kakskes na dan toch kunnen vertrekken tegen 09h15 in Westouter. Met Gunther en Raf op kop vertrokken we richting huiswaarts. Eens iedereen de spieren een beetje had losgemaakt , kwam een onvoorziene hindernis op het parcour. Na wat draaien, keren, doodlopende straatjes, wat gezeur in het peloton en een losgekomen wiel aangekomen in Ieper.

Even een korte stop onder de menenpoort in Ieper voor een groepsfoto. Allee, iedereen weer op de goede weg was het na 35 km een eerste keer tijd om een plaspauze in te lassen. Moet zeggen k’heb nog nooit zoveel zeikers in 1 keer langs de weg zien staan. Na de nodige lozingen iedereen terug op de fiets, om na 40km terug verplicht te stoppen door onze Rudy die ten val kwam. Was eerst even schrikken maar na wat checks kwam onze Rudy terug op zijn positieve en kon hij zonder problemen zijn weg vervolgen. Iedereen bekomen en terug op de fiets konden we onze weg vervolgen richting Roeselare , Oostrozenbeke om zo aan te komen in Lovendegem.


Waar onze volgende 2 kopmannen reeds paraat waren om over te nemen. Het tempo ging met enkel km/h omhoog en viel onze voorzitter als eerste slachtoffer op de eerst komende korte klim. Zelfs onze Jan ging hem met 2 vingers in de neus voorbij. Er kwamen echt vleugeltjes op onze Jan zijne rug te voorschijn. J. Nog even een korte inspanning en ja hoor aangekomen op onze middag stop. Daar was onze kookploeg al aanwezig, begon onze voorzitter met zijn fiets te leuren en eten liet hij ook aan zich passeren. Blijkbaar zware macht gehad J of wat last aan de maag misschien. Na wat te hebben gegeten en gedronken trokken Mark & Herman ons terug op gang.

Eens vertrokken dacht onze Herman van OEI we gaan te vroeg zijn J ik ga even de andere kant op, of hij moet jaloers zijn geweest op het begin van de rit. Na terug te komen op de juiste track zetten we onze rit verder richting overzet in Ter Donk. Waar Marcel voor een zwaar obstakel kwam te staan. Maar allee de kookploeg en onze reserve voorzitter( Luc ) loste dit makkelijk op door wat gewicht in de schaal te werpen J. Eens het obstakel te hebben genomen zetten we onze rit verder richting Wachtebeke en naast Moervaart tot in Klein Sinaai. Hier was het dan terug tijd om een kakpauze in te lassen. Onder het motto, “A je moe kakken, moe je kakken hé.” De darmen leeggemaakt de laatste bananen op zak verder richting huiswaarts om zo tegen 17h15 bij roos aan te komen.

Langs deze weg ook een bedanking aan iedereen die heeft geholpen aan dit weeral prachtig fietsweekend. De achterblijvers hadden ongelijk.

Andy

26/05/15 16:57
Goe verslagske v d terugrit Andy!

Afgehaakt tijdens het middag eten wegens familiale verplichtingen, maar nog net lang genoeg meegefietst om te zien dat de Raf de raf was!:)

Bedankt iedereen voor het weekend!

Gr
sam s
26/05/15 20:33
Goe verslag en inderdaad het was een prachtig weekend bedankt aan iedereen die er aan heeft meegewerkt 👍👍👍
John
26/05/15 21:38
Verslagske van de heenrit staat er ook op, terug te vinden bij kalender... Met dank aan Luc Bl.
sam s
27/05/15 10:43
Het was inderdaad weer een weekend om 'U' tegen te zeggen!!
Dikke merci aan de mensen die al hun tijd er hebben in gestoken om ons langs al deze mooie wegen te loodsen naar en van Ieper!!!

Ook de kookploeg dikke merci, we hebben zeker gene honger gehad!

Kortom het was weer een weekend van:
WHOEHOE (A)ENAAL...

Grtz, Bossie
Bossie
27/05/15 18:38
Pracht weekend !!! schoon weer, schoon ritjes, en leutige rustige avonden, was weeral snel voorbij tot woensdag jongens.

Schoon verslag andy, en luc u verslag ook weliswaar.

Grtzz Krostief
Krostief
28/05/15 12:53
3 knappe verslagen !
Tx Andy, Eric en Luc.
Op naar het volgende week-end - hopelijk weer zo'n hoogvlieger als dit seizoen.

Nogmaals dank u wel aan iedereen die heeft meegeholpen in de voorbereidingen of met het hard labeur tijdens het week-end zelf.

Gr
Raf
Raf DC
29/05/15 08:12
Aan iedereen die dit prachtige fiets-gastronomisch weekend in elkaar hebben gestoken,nen hele dikke merci!!Alles was dik in orde.
ldw
29/05/15 09:13
Zeker een geslaagd weekend.
Zelfs vanuit de foto-muziek-volgwagen.
De absolute topper vond ik de Bon-Vivant met de live-music.
Bedankt Sam voor het vinden van deze pracht-lokatie.
Pascal
29/05/15 12:58
Zouden die naam van BON VIVANT toch beter wijzigen in MORT SUBITE of zo ...
Gr
Raf
Raf DC
01/06/15 14:00
Een fantastisch weekend. Mijn voorbereiding was niet top, maar dank zij enkele helpende handen toch na 180 km op de bestemming geraakt (hoe leeg kan ne mens zijn). Dag 2 wat welverdiende rust genomen en genoten van het mooie weer en getuige geweest van enkele stervende fietsers op een aantal beklimmingen. Hier en daar hen een hart onder de riem gestoken met wat muziek.
de jean
01/06/15 14:01
Dag 3 helemaal terug naar Kruibeke en hier en daar iemand deraf gereden (een wonderlijk gevoel)
Bier en vertier ter plaatse meer dan oké !
Aan alle helpende handen ne dikke proficiat en nen dikke merci.
de jean
02/06/15 20:57
Wat een verslagen en berichten gelezen hier op de site.ben fier op deze club BBC For Ever 737
Frank

Plaats een bericht
captcha