Molsbroek

Een 30 man strek peloton staat ongeduldig te wachten op het vertreksignaal ! Vandaag 8 April gaat het richting Molsbroek in Lokeren. Dat word allemaal snel duidelijk na de briefing van Rudy. Hij duid ook 2 vrijwilligers aan Steven en Yannick ,zij mogen de ongeveer 80 kilometers vanop de eerste rij beleven!!
Na de schitterende fietsdag van gisteren (saeftinghe Classic) zou het ook vandaag zonnig worden. Helaas was daar één verdwaalde regenzone die roet in het eten gooide.
Via Haasdonk,Sint-Niklaas en Waasmunster rijden we verder het Waasland in. Onderweg denkt Guido met één pedaal verder te kunnen ! Maar dat was zonder deze twee volgelingen gerekend,wij vonden de trapas telkens weer terug in de berm.
Waren het de kilometers van gisteren of het vrij stuk te lang??
Het tempo daalt in de groep ,het word steeds moeilijker ,wat is er toch gaande?
Een helling over de autostrade brengt duidelijkheid ,we hebben een zieke renner aan boord! Rudy die geduwd word om boven te geraken nooooit eerder meegemaakt!
Met een aangepaste snelheid en zonder lekke banden rijden we via Temse Velle verder naar Bazel op zoek naar een nieuw clublokaal!
Deze Zondag word er nagekletst in De Calimero. Na een rondje cola worden er smakelijke pintjes en lekker Tongerloo van het vat getapt. Op de achtergrond genieten we van de begin kilometers van Parijs Roubaix .
Wie had gedacht dat Peter Sagan de pers lik-op-stuk ging geven met een welverdiend kinderkopke boven het hoofd?
Wisten jullie al dat de Krostief veel gaaaaas geeft en niet alleen op de fiets?
Zou de Guido met mechanische doping experimenteren?
OPLETTEN met wisselen van Zondagsrit, je word daar zoooo ziek van!
Last but not least, laten we met zen allen even stilstaan bij het verlies van MICHAEL GOOLAERTS erg trachisch !!!

Uw reporter uit de volgwagen,

10/04/18 10:03
Maar 50% van het fietsweekend kunnen meemaken, maar er toch 100% van genoten!

Tot de volgende!
Sam s
10/04/18 16:43
Weerom mooi verslag van de rijdende pers in de volgwagen!toch mooie rit ondanks de platte benen van de ritverantwoordelijke , chapeau Rudy voor het volhouden,tot volgende week

gr
Luc
Luc Bl
10/04/18 17:18
Inderdaad een rit wisselen blijkt niet altijd even gezond , met dank aan iedereen die mij een duwtje in de rug heeft gegeven, mij nog nooit zo plat gevoeld , tot zondag
Rudy
10/04/18 18:49
Rudy "worstelde" tegen zijn eigen.....maar is toch gewonnen !
tis maar hoe je het bekijkt !
sterk nummertje Rudy
patjen

Plaats een bericht
captcha