Zondagrit

Zondag 1 Juli :
De zonnewende is ondertussen achter de rug en de dagen beginnen te korten. Toch heeft de BBC kalender nog heel wat in zijn mars : vandaag staat de Maezekesrit op de agenda en zowaar de 3 gebroeders aan de start om 9u - een UNICUM in deze 10e jaargang van BBC !!! Naast hen nog een 20-tal andere renners die mee komen genieten van deze zon-overgoten dag en onze Marcel.
Na een korte briefing van de ene helft van de twee-ei-ige tweeling WIM, nemen TOM en zijn broer het peleton op sleeptouw richting Stekene en Moerbeke.
Het eerste deel verliep vlot, meestal met wind in de rug. Deel 2 brengt ons op de terugweg (via Nederlands territorium) en ondertussen al wat meer wind op kop... BLAZEN dus. Alvorens Vrasene binnen te rijden, tijd voor het gekende vrije stuk naast de expressweg ::: voor velen tijd om te gaan rusten, maar voor enkelen om er nog ne schep boven op te doen. Vandaar rijden we richting Beveren. Kopman Tom heeft de meerdere moeten erkennen in broerlief en wordt gedepanneerd door een frisse Kris. Op weg naar Haasdonk gaat ook Maes nr 3 (de baankapitein) van zijn sokkel - een misverstand met een fietser die L/R nie goed begrijpt. Al bij al is onze Frank veel gewend en komt hij er zonder kleerscheuren vanaf.

Hoogdag wanneer we de Molenberg oprijden want vandaag konden we - na bijna 3 maand wachten - opnieuw plaatsnemen op het terras van ons clublokaal - Cafe le Coq. De prijzen waren niet gewijzigd, het decor wel, en dat mag je heel ruimdenkend opnemen - en het werd gekeurd en goed bevonden !!!! Ondertussen bleek ook de naam gewijzigd : T Sonneke is the new place to be.
De tweeling tracteerde ons voor hun afgelopen 4+4 jaar en dat deed deugd na zulk een droge zondagvoormiddag ! Hiep Hiep Hiep (6x) voor de jarigen en een dikke merci !

Ook proficiat aan Sonja en Serge voor het gepresteerde werk van de voorbije 3 maand. Het resultaat mag er zijn ! Tot woensdagavond..

Gr
Raf

04/07/18 08:48
Inderdaad mooie en pittig ritje... de broers hebben dat met verve gedaan en al bij al blij dat er wat wind voor verkoeling zorgde !
Leuk weerzien met clublokaal en nieuwe uitbaatster ... we zorgen er mee voor dat het een succes wordt!
GVM
04/07/18 12:35
BBC...het blijft aanvoelen als een beetje thuiskomen!
Een cocktail van sport en vertier, ik heb ervan genoten!
Op naar het territorium van Luc Verkest, de magische atomiumbollen...
Tom (broer van)
27/07/18 07:05
d3d3LmJsdWVib3lzY3ljbGluZ3RlYW0uYmU# <a href='http://oguvoj-a.com/'>oguvoj-a.anchor.com</a> [URL=http://oguvoj-u.com/]oguvoj-u.anchor.com[/URL] http://oguvoj-t.com/ http://oguvoj-t.com/ http://oguvoj-t.com/ http://oguvoj-t.com/ http://oguvoj-t.com/ http://oguvoj-t.com/ http://oguvoj-t.com/ http://oguvoj-t.com/ aqoker
arimeeww
27/07/18 07:06
d3d3LmJsdWVib3lzY3ljbGluZ3RlYW0uYmU# <a href='http://otubisu-a.com/'>otubisu-a.anchor.com</a> [URL=http://otubisu-u.com/]otubisu-u.anchor.com[/URL] http://otubisu-t.com/ http://otubisu-t.com/ http://otubisu-t.com/ http://otubisu-t.com/ http://otubisu-t.com/ http://otubisu-t.com/ http://otubisu-t.com/ http://otubisu-t.com/ afohuga
eafoni
27/07/18 07:06
d3d3LmJsdWVib3lzY3ljbGluZ3RlYW0uYmU# <a href='http://ihizukexi-a.com/'>ihizukexi-a.anchor.com</a> [URL=http://ihizukexi-u.com/]ihizukexi-u.anchor.com[/URL] http://ihizukexi-t.com/ http://ihizukexi-t.com/ http://ihizukexi-t.com/ http://ihizukexi-t.com/ http://ihizukexi-t.com/ http://ihizukexi-t.com/ http://ihizukexi-t.com/ http://ihizukexi-t.com/ itayuhepq
anuririne

Plaats een bericht
captcha