Mechelen

Vandaag, 9u00, samenkomend bij Handy Home met ongeveer een groepje van 25 personen waarbij 2 nieuwelingen: Sander Hooftman en Yannick Thys, ikzelf dus. Komt opeens Marcel met ‘de doos met briefkes’ af. Hoor ik ineens mijn eigen naam waarop ik vraag aan Yannick Mertens ‘was da na weer?’ Verslag maken dus. Toevallig mijn beste werk.

Pascal geeft de nodige uitleg over de rit van de dag. We zijn vertrokken naar de brug van Temse richting Hingene. De ene groep na de andere van wielertoeristen kruisten ons pad.

Het weertje zat ons goed mee, genieten! Tegen een gemiddelde snelheid van 28 km/u reden we richting Willebroek waar we een kleine ereronde rond het rondpuntje deden. Op naar Mechelen waar onze baankapitein het efkes niet meer zag zitten en het stopbordje weggooide.

Vervolgens kwamen we aan de bafaamde, blauwe brug in Walem die natuurlijk open stond en ons niet kon overlaten. Ignace besloot het efkes te gaan arangeren en zou efkes kijken of er vuile ruitjes aan den boot waren. 5 min. later waren we terug gestart richting Kontich.

Na een paar km’s kwam het vrij stuk waarbij Yannick Mertens en Raf De Cock naar voren schoten. De 2 nieuwelingen besloten met een aantal anderen mee te vliegen. Met een topsnelheid van 48 km/u won Yannick Mertens de sprint.

Vervolgens wachtten Pascal zijn ouders ons op aan de overzet in Hemiksem voor een lekkere rijsttoert, een streekbiertje en voor sommige platte keizen een frisdrankske. Een klein applauske en nog eens ne welgemeende merci aan de ouders van Pascal.

Eindelijk terug aan de goeie kant van ‘t water richting thuisfront.

Nog bijkomende info:

Tijd gereden: 2u45min.
Snelheid gem.: 27,2km/u
Totale km: 75km
Mijn gem. hartslag: 144
Yannick Thys

25/03/19 05:26
Amai, dit moet zowat het snelste verslag uit de clubgeschiedenis zijn.:-)
Waarvoor dank!

Over de catering kan ik jammer genoeg niet meepraten, maar naar goede gewoonte zal dat wel weer dik in orde geweest zijn!

Tot de volgende...
Sam S
25/03/19 09:55
Eella thyske verborgen talenten als reporter :)

Merci pascal voor de mooie rit en de bijhorende natjes en droogjes.
yannick mertens
25/03/19 12:28
Bedankt voor het snelle en leuke verslag Yannick ... we hadden er inderdaad maandenlang naar uitgekeken, maar daar was ie dan eindelijk de ZON...we geraken stilletjes aan op KRUISSNELHEID. Weerom mooie rit, waarvoor dank Pascal en een perfecte en welgekomen catering .. ook hiervoor dank aan mama en nonkel !!! In de wandelgangen vernoemen dat we volgende week een gemiddelde boven de 30 zullen halen .. ??? :):) yiehaa ....
Gunther VM
25/03/19 16:20
De nieuwkomers van 2019 zijn inderdaad gescreend op hun literaire talenten en dat werpt direct vruchten af... Puik werk. Naar analogie met de voorbije edities, mag deze rit ook weer een bladzijde vullen in onze BBC geschiedenisboek ! Perfect uitgestippeld, goed gereden - zelfs best te doen met een 007 - electrobike ! Marcel die voelt zich nu terug wat eenzamer : dus Luc of Bossie, tijd om uit jullie luie nest te komen op zondag ! Hopelijk volgende week even goed weer en nog meer schoon volk voor een rustig ritje naar de Polders.. Grtz
Raf DC
25/03/19 18:57
“Ik ben zo eenzaam zonder jou “ klonk Will Tura in de speakers van de Guidomobiel. Of was het sportbestuurder Marcel die een eenzaam deuntje zong?
Goe weerke, goe ploegske, goe veloke, goe ritje, goei rijstvlaai, goeie Zulte, goe terraske, goe kalenderke, goe verslagske. Met Pascal was alles goe de zondag! Dank Pascal.
Oh, it's such a perfect day klonk Lou Reed ’s avonds in de radio…
Herman
25/03/19 20:00
ja wadde…
aan het verslag en reacties is niets meer aan toe te voegen...
klopt helemaal...
dikke merci Pascal / mama pascal en Nonkel peteren Willy hé thyske !
patje
26/03/19 20:36
Vier ritten achter de rug en al viermaal rot verwend met een drankje enof hapje tijdens of na de rit,ge zou hierdoor alleen al elke week blijven komen,goe bezig en dikke merci.......
Ldw

Plaats een bericht
captcha