Wachtebeke

Om 08.00u staan er 24 BBC-ers paraat om onder leiding van Herman en Marc M. ons stalen ros te bestijgen richting Wachtebeke.
Na een korte uiteenzetting van alle dorpen, mogelijke gevaren en de versnelling die ons te wachten staan trekken we ons op gang.
Niet voor lang echter want al gauw wordt er geroepen: ‘Wachte(n) beke… Onze tweevoudige gele trui Gunther VM blijkt zadelproblemen te hebben.
Mogelijke oorzaken: Overgewicht? Zwaar feestje gehad en slechte benen? … of sabotage? Heeft de strijd om de gele trui hier iets mee te maken?

Na een ‘ tien minuten operatie’ blijkt de patiënt terug klaar voor de strijd. Niet voor lang echter want twee minuten later treden de eerste complicaties al op.
Zadel terug een verdiepje lager en iedereen terug voet aan de grond. Specialist Marc M blijkt echter de oorzaak te hebben gevonden en ja hoor 5 min. later blijkt de operatie volledig gelukt.

Rond half negen eindelijk Kruibeke achter ons gelaten – had onze VZ Raf dat had geweten, dan had hij nog kunnen zeggen ‘Wachte(n)beke??? – en eindelijk kunnen we er echt tegenaan.
Langs mooie landelijke fiets- en kasseiwegen, bossen en tussen de weilanden rijden we richting Wachtebeke waar een kleine groep efkes doorgaat op de grote plateau. In het wiel van Herman en Marc arriveren we op onze bevoorrading.
De HandyHome-volgwagen blijkt meer te bevatten dan alleen maar reservewielen: Drank, koeken en bananen worden door iedereen goe gesmaakt en geeft iedereen voldoende energie voor deel 2 terug aan te vatten.
Met in deel twee nog een drietal hellinkjes worden de benen nog eens extra getest. Luc VV speelt het op de Pismolen wel heel tactisch en houd professioneel de deur dicht. Een oude vos moet je geen streken meer leren.

Na deze prachtige Waaslandrit is lekker terrassen bij Cock de boodschap. Lekker nagenieten met een paar frisse pinten zijn meer dan verdiend.
Na een poosje komt ook onze voorzitter samen met zijne Senne ons vervoegen. Wekker te laat afgelopen en kon dus om acht uur niet meer aan de HH zijn…
Mogelijke oorzaken: Goedkope wekker? Zwaar feestje gehad en slechte benen? … of sabotage? Heeft de strijd om de gele trui hier iets meer te maken?

Wordt vervolgd,

Schone rit Marc en Herman,

Grtz, Kurt

07/07/15 13:08
Goed verslag, spijtig dat ik moest werken. Altijd mooi ritje!

Tot de volgende!
sam s
07/07/15 18:15
twas een formitastische rit langs mooie wegen. En me like de snelle stukjes

Merci Herman en Marc twas plezant wederom merci voor de bevoorrading tot woensdag eh leeuwen.

Grtzzz Krostief
Krostief
07/07/15 21:19
Zeer zeker mooie rit aan een goed tempo voor een stillaan op toeren komende groep,

bedankt Herman en Marc voor de verfrissende tussenstop!!!

En die sabotage ja??volgende week om 8.30u

ook goed verslag Kurt
Luc Bl
08/07/15 01:53
Al wat hier al geschreven staat ,kan ik alleen maar vaststellen .nogmaals bedankt Herman en Mark of is het Mark en Herman
Frank
09/07/15 11:27
Een prachtig verslagje - blij dat ik toch nog een beetje kan meegenieten van wat er zondag allemaal is gebeurd, maar tegelijkertijd ontroerd dat ik door heirkracht niet tijdig aan de HH kon staan. Sabotage lijkt me nog altijd de meest voor de hand liggende verklaring voor mijn afwezigheid. Vanaf nu 2 wekkers op zondag !!!
Raf DC
09/07/15 12:09
Haha,
Wacht ne keer een beke.

Dat wordt dé quote van het BBC-jaar. Goe gevonden.
Pascal
09/07/15 12:45
Ja Kurt .. wat een schrijverstalent! Bedankt voor het leuke verslag!!

Tevens een dikke proficiat en dank-oe-wel aan Herman & Marc voor A.de prachtige rit en B. de fantastische bevoorrading.

... vervolg zie twee !
Gunther van Mieghem
09/07/15 12:46
Sabotage zeg je ... ik had mijn fietske inderdaad een 10-tal minuutjes in bewaring gegeven bij .... ???

Zich verslapen ruikt eerder naar zwaar feestje gehad en/of slechte benen en geenzins naar sabotage .. je heb de rol gelost RDC!

In ieder geval a.s. zondag rode bollen rit met vertrek om 09h00 ... whoehahahahaha ..
Gunther van Mieghem
09/07/15 16:43
Gunther ik dacht om half 10 ;)
Krostief

Plaats een bericht
captcha