Moerzeke

Op tijd komen, ... zondag jongst leden ben ik er in geslaagd, maar hiervoor direct afgestraft.

Der Marcel ging met zijn rechterhand in het bruine kistje en toverde een kaartje (met mijn naam) en een luide bulderlach vanuit de camionette. Volgende week staat er een audit gepland op het loterijsysteem, want ik heb zo'n donker bruin vermoeden dat er t' een en t' ander niet cosher is (matchfixing noemen ze dat in het voetbal).

GWF vandaag dus... Der F nam de briefing voor zijn rekening van de ondertussen vertrouwde rit naar Hamme, Moerzeke en Kastel. Weinig baankapiteins, maar wel mannen waar ge op kunt bouwen - dus niet direct panikeren... Frank en Kurt namen het peleton (zo'n 20 man) op sleep naar Temse. Werner had de rit eerder in de week met zijn tractor verkend en zo niet gemerkt dat de kasseien aan bruintje de beer toch niet zo lekker bollen. Zelfs het duo in de volgwagen kreeg zowaar een rammeling - ocharme den Herman die net in herstel is van geslaagde operatie aan de rug. De kniepatienten Guido en Luc VV lieten geen krimp : ze zijn dan ook uit materiaal gemaakt dat nu niet meer in de handel te krijgen is. Maar die kasseistrook... Volgend jaar - schrappen die handel !

Met alle rug/schouder/knie en hartpatienten, oogt het medisch bulletin van onze club in 2019 niet zo fraai ! Ook Frankie moest onderweg nog eens een hart onder de riem gestoken te worden, maar mits een snelle check-up, bleek alles ok en is het vooral zijn broereman die voorlopig in de lappenmand blijft. We kijken allen rijkhalzend uit naar die laatste zijn come-back in het peleton ! De Pat verging het ook al niet goed de voorbije week want snot a volonte ten huize Strybos.. Ook de Steven moest een klopke op de schouder krijgen, want zijne rug deed nog te zeer... Allemaal een spoedig herstel boys, zodat we zonder veel zorgen op WE kunnen naar Valkenburg !!!

Het tempo werd perfect georchestreerd door onze kopmannen en het weer door den andere (nog bozere :) Frank. Geen regen had hij gezegd, maar rond 11u vielen er toch een paar druppels vocht - genoeg om gedoopt te zijn. Enkel Dre en Gunther waren gebrieft, want zij hadden regenvestje bij - maar wel in de camionnette laten ligen :(...

Op de terugweg in Tielrode, ging Andy met de gas open en in de Pismolen kregen we nog een krachtdemonstratie van Stefaan, maar ook Romain liet in zijn kaarten kijken voor de Kruibeekse Pijl en etaleerde dat hij, ondanks zijn postuur, mee kan doen met de grote jongens.

We waren dan ook blij dat we om 11.45 de Parking van Sonneke opreden om binnen de warmte te gaan zoeken. Een frisse, maar geslaagde rit ! Tx aan de voltallige GWF formatie !

Grtz
Raf

14/05/19 21:05
Weer een ritje en verslag dat ingekaderd mag worden,nog wat meer volk op de fiets voor de bbc ritten en de zondagvoormiddag kan niet meer stuk
Ldw
15/05/19 11:46
F voor brieFing en kopwerk
G voor uitvoeriGe informatie van alles wat er langs de baan en in het peloton te zien is
W voor Werkelijk mooie ritplanning... viaducten, kasseistroken, .. de W is klaar voor de bergen in Valkenburg !
Mooie rit gasten en dito verslag.
Tot de volgende !
Gunther VM

Plaats een bericht
captcha