Rit naar Atomium

Rit naar het atomium
Zondag ochtend 8 uur 07/07/2019, mooi weer, niet te koud ,niet te warm en toch slechts 17 BBC leden + Marcel en éné gastrijder aan den Handy Home.
Festivals en andere wilde orgieën zouden daar de oorzaak van zijn. Nochtans had onzen aller dikste vriend Luc Van Vlierbergen ons een kanjer van een ploegentijdrit belooft met de absolute wereldtop op en rond het atomium.
Maar met spijt in het hart en een droevig gezicht moest Luc ons echter meedelen dat de tourdirectie hem telefonisch gecontacteerd had met de melding dat we gediskwalificeerd waren na het zien van de indrukwekkende tijden die vorige week neergezet werden in onze eigen BBC tijdrit. Men verdenkt een welbepaalde familie van doping gebruik nadat die met alle prijzen zijn gaan lopen.
Maar niet getreurd in Melsele vertrok er een afgepijlde rit van het portaal of wie dat ook mogen zijn, dus kaartjes afgeven en 2 man voorop sturen om ons al te laten inschrijven. Deze waren wel rapper terug dan dat ze weg waren want een nuchter LDW had al rap in het snuitjes dat de pijltjes hem tegenkwamen en stelde aan een nog niet alles goed beseffende GVM voor om gewoon in te pikken en nadien te betalen.
Dus onder leiding van een beresterke Romain en een indrukwekkende LVB juist voor het viaduct naar Beveren de pijltjes beginnen volgen .Na alle bulten en heuvels van Bazel ,Rupelmonde ,Steendorp , Temse en Tielrode te hebben genomen kwamen we na een toch wel pittig begin aan een welgekomen bevoorrading . Vandaar verder via de kasseien in Waasmunster en nog wa viadukten richting Melsele. De parcoursbouwers hadden het wel niet zo begrepen op volgwagens want hier en daar stonden wel wat paaltjes te dicht bij elkaar, maar geen probleem voor Marcel . Met een stuurtje dat van boven naar onder en van links naar rechts gaat doorkruiste hij de wase wegen om ons terug te vergezellen. Nog vlug betalen aan de aankomstlijn en dan richting Broekdam Noord naar het recreatiedomein van de Luc. Daar stond gastvrouw Anita ons met open armen op te vangen met tafels vol lekkers en ne frigo vol water,cola en nog een beetje vanalles… De luc zette zijn kokmuts op en begon hamburgers te bakken, hij kan toch alles hé.
Na nog wat straffe verhalen van de ceremoniemeester himselfdrupte dan iedereen voldaan naar huis , den ene al wa rapper dan den andere, de laatste konden nog naar de aankomst kijken van de ploengentijdrit op grootscherm (20x25) waar we jawel, dan toch nog het atomium zagen, dus eind goed al goed.
Bedankt Luc en Anita voor deze gastronomische middag en de afwezigen hadden weeral dik ongelijk.

Mvg
Werner

08/07/19 20:02
Aangenaam ritje met ne staerke Luc . Aan het verslag is niets meer aan toe te voegen knap Werner. Merci Luc en Anita voor de geweldige after party met alles erop en eraan. ;-)
Den John
08/07/19 22:36
Leuk verslag. Merci Luc en Anita vr de warme ontvangst.
Steven
09/07/19 15:10
Dank zij rapport van Werner ben ik weer bij met nieuws en roddels. Blijkbaar toch leuke en pittige rit moeten missen, maar deel 2 maakte alles goed.

Merci Anita & Luc.

Grtz
Raf DC
09/07/19 18:10
Gezellige en aangename rit gemend door sterke Luc en zijn kompaan Romain !
Geen ijzeren nog créme-glace bollen gezien, maar daarom niet minder "genooooten" (?).
Bedankt aan Anita en Luc voor de lekkere after-party !!

Groeten !
Gunther VM
09/07/19 23:37
Een verslag in (hamburger)geuren en (gele)kleuren. Top Werner
Pittige rit met een blijvende spannende strijd voor het geel...en met ne goeie culinaire afsluiter op ons 'buitenverblijfke'.

Merci aan de Luc en Anita

grtz
kurt

Plaats een bericht
captcha