Wachtebeke

Zondagmorgend goe weer en blommaertrit nor wachtebeke opt programma. Normaal gebroeders blommaertrit maar vandaag vader en zoon blommaertrit door knieperikelen van de Secretare.

8u30 wederom samengekomen zoals voorheen al meermaals geleze in de verslagen aan de betere doehetzelf zaak. 8u31 vertrek voorbij mama blommaert die de zonen en kleinzoon uitzwaait voor de rit.

We slagen den bloemenwijk en de gene die in de staart van het peloton rijde zien ter hoogte van de akkerstraat ne coureur ne sprint trekke. Rara wie zou dit nog kunne zijn om 8u33?

Niemand minder dan de grote voorzitter imself komt vanachter in het peloton aansluite zonder band deze keer. Herstellende van val in dardenne vorige week.

Bloemenwijk door richting haasdonk waar Raf en de Luc bijna de gracht worden in gereden door een andere verstrooide BBCrijder, verder naar de Velle waar al snel frankie beseft dat hem nevest ne staarke zoon rijd en daarom bijstand vraagt. Den Jhon komt vrage vanachter. "Alain hedde gij goesting vr op kop te rijn". Geire zeggek.

Van de Velle rijn we door nor sinnekloas zoe nor Waasmunster waar Romain denkek vr 3de x op korte tijd dit jaar ne platte heeft, voor zo langs overmeiredonk te rijn, waar we nadien worden getrakteerd op een lekkere bevoorrading met wafels, frangipanekes, Saganbeijrkes door de gebroeders.

Na de bevoorrading gaat Tempo terug de hoogte in richting Sinaai om zo via Sint-Gillis-waas naar nieuwkerken, Beveren en Haasdonk te rijden om zo aan te komen vr een wel verdiende pint bij Sonja waar de coolingdown begint.

Merci familie Blommaert voor mooie rit door het Land Van Waas.

26/08/19 21:16
Sappig verslag Alain, en bedankt voor de nodige bijstand . Ook deze week weer puik werk van onze wegkapiteins !
Frankie
27/08/19 11:23
Mooie rit over prachtige wegen met leutig tempo !
Bedankt Frankie en Arne.
Blij weerzien met onze Luc … eerst in volgwagen weldra terug met de fiets !

Tot woensdag … laatste avondrit.

Groeten !
Gunther VM
27/08/19 16:15
Blij dat ik me last minute nog bij de groep kon vervoegen want was een leuke rit door Land van Waas. Verslag door ogen van reporter op de 1e rij is altijd eens iets anders.. de moeite om te lezen !
Bedankt Arne, Frankie, Luc voor de smakelijke bevoorrading en ingelaste plaspauze...
Raf DC
27/08/19 16:34
Zonder de G geen GWF-rit. Zonder de Luc geen Blommaert-rit, dus die zat dan maar wijs naast zijn sportbestuurder en zoveel meer...
Mooie rit, goei kopmannen waarvan er één bovendien nog tijd had om rustig rond te kijken voor het schrijven van een pittig verslag.
Maw weer knap teamwerk!!!
Herman
28/08/19 16:21
Amusante rit aan flink tempo. Was het dat tempo dat Arne zijn rode gloed bezorgde? 'K zal het eens aan den André vragen. :-)
Merci aan alle ploegmakkers.
Kris
29/08/19 17:11
Blij dat ik er weer bij was,al was het nog op vier wielen,bedankt kopmannen en wegkapiteins om onze naamrit tot een goed einde te brengen bij een aangenaam weertje!
LUC BL
30/08/19 08:09
Volgend jaar slaag ik het familieweekend over. Hoe zei Kennedey het ook alweer? Ich bin ein Blommaert.
Sander

Plaats een bericht
captcha