Bergjesrit

TOM STEELS CLASSIC DOOR DE OGEN VAN ANDRĂ©:

Op een vroege zaterdagmorgen stonden er 13
blbers klaar om een rit in nieuwkerken aan te vatten Goed weer was van de partij.

We gingen starten voor 65km om een weet ik veel zaten we plots terug in Nieuwkerken
(vergissing van pijlen 25km)dan zijn we de
65 toch nog gaan doen. Met sterke kopmannen was het soms wel een beetje te snel maar alles verliep goed. Bij aankomst werden we op een boterham met worst getrakteert voor we huiswaards keerde met 110km op de teller.


BERGJESRIT DOOR DE OGEN VAN LUC (Biet):

We zijn van start gegaan met mooi weer en met ne man of 20. We vertrokken richting Haasdonk en er waren er al 2 verkeerd, de seingevers John en Sander die dachten via E17 verder te kunnen, doch dit spoor liep dood.

Wij zetten de weg voort met Pascal op kop al vlug waren de verkeerdrijders er terug bij. Zo rijden we met zen allen richting Temse waar de hellingen begonnen, Tielrode daar was het al iets zwaarder. Ik ben dan in de auto gaan zitten wegens dat ik me niet goed voelde maar de tocht ging verder richting Elversele zo terug naar Kruibeke naar 't Sonneke. Het was een mooie dag en rit iedereen tevreden bedankt Pascal.

16/09/19 20:23
Echte verhalen, uit het leven gegrepen.
Mooier wordt het niet. :-)

Bedankt voor organisatie / compagnie tijdens het afgelopen fijne doch stevige fietsweekend.

Grtz
Sam S
17/09/19 09:34
Het is leuk om zien dat velen zich uitleven op 1 of meerdere van de 12 bergjes. En het hoeft niet altijd Stefan of Sam te zijn die eerst boven komen.
Ik zag ook Rudy passeren, Andy, Kurt, Pat, enfin zo goed als iedereen eigenlijk, die het doseren even achterwege liet en er volop voor ging.
Chapeau.
Pascal
17/09/19 19:25
Korte leuke verslagjes!we hebben dit jaar van alles gehad!
en petere veel beterschap met je oorrrr hee!!
luc bl

Plaats een bericht
captcha