Zondagrit Polders

Zondagmorgend stipt 09u00 en den eerste pechvogel was er al bij. Den Johnny zat al met ne platte, en zodoende vertrok het peloton iets later maar in gunstiger weersomstandigheden dan we de laatste weken gewoon waren.

Er werd duchtig nagekaart en voorgekaart over De Ronde, en de Wannes mocht zijn relaas van zijne heldendaad daags voordien een paar keer overdoen.

Ook vrijdag's was er al een delegatie naar Oudenaarde en Co afgezakt, alwaar we de Molenberg links hadden laten liggen. Sam (die daardoor noodgedwongen forfait moest geven voor de rit) en Bossie hadden die dan maar met verve de zaterdagnacht reeds beklommen, anderen planden nog een ritje voor zondagavond.

Aangekomen in de polder wederom rond de oren geslagen door een algemeen bekende leuze: "Zoals het in de Polder waait, waait het nergens." Gelukkig genoeg sterke beren om te boksen vooraan, zo bleek ook op het gekende kilometerslange vrije stuk. De favorieten maakten hunne rol weer eens waar, en geselden het peloton uit elkaar.

Nadat iedereen bekomen en terug samen was besloot den Biet nog wat extra te trainen en zijn wiel wat te laten slepen.

Zonder verdere accidenten en onder een aarzelend lentezonnetje kwamen we aan waar onze Stella, euhm... Christianneke staat. De ene al wat later dan den andere; Sam was bijvoorbeeld eerst nog gaan zwemmen ;), Jean zit nog op individueel trainingschema, en de Kurt nog op revalidatie. (Beterschap!)

Op naar volgende rit, en zomerse temperaturen!
Gr!

07/04/15 15:58
II
I
















n afwachting van het verslag ....bij deze reeds enkele lyrische mijmeringen aan de voorbije zondagsrit ....uit het werk van G.Cox;


"Hij is er weer die mooie zomer"

Nanana naa na naa
Na
n ana nana naa nanaa
Nanananana nana na naa na
Nana naa na nananananananananananaa

Je hebt 'r maandenlang naar uitgekeken
De kouwe winter wou maar eerst niet om
Traag en langzaam kropen langs de weken
Maar eindelijk daar was 'ie toch de zo
Gunther van Mieghem
07/04/15 18:24
De foto's van de openingsrit staan op de site bij "Foto's"! ;)
sam s
07/04/15 18:46
goeie rit aan een goed tempo!!
zondag bouwen we verder op met een paar km meer en daarom vertrek om 8.30u!!!

gr
luc bl
08/04/15 19:06
Prachtige foto's van de openingsrit!
Dat was een puik initiatief om die fotografe te laten komen.
Thx,
Pascal.
Pascal

Plaats een bericht
captcha