Rit naar Wieze

25/07/21 16:04
Zondag 25 juli 2021.
Rit BVBA Bolsens richting Wieze.

Afspraak vertrek 8.30u Handy Man.

De weergoden zijn ons goed gezind en zijn op de afspraak. Onze Sportdirecteur "Marcel" is stipt en neemt nota van iedere renner die meerijdt.

Na een kleine uitleg over de rit vertrekken er een 21tal renners richting Wieze.
Het kopwerk voor de rit nemen Thomas"met één oog" en Johnny in topvorm voor hun rekening.
Na 10km was het al een eerste stop "Depanage" Jay zijn zadel afgebroken. Door de kracht of door teveel te feesten...Wie weet. Direct was er professionele hulp door Raf en Guido. "De Macgyvers vd club" vakkundig klaar gespeeld met duck tape en Jay kan zijn rit verder zetten. Hij rijd wel een beetje dansend maar het gaat. Een topkandidaat voor volgend seizoen Dancing with the stars. We rijden door de prachtige Vlaamse velden. De Schelde en de Dender over tot in Izegem Wieze. De baankapiteins leveren weer fantastisch werk en volgens mij gaat Ewoud een rustige zondagmiddag hebben. Chapeau mannen.
Nog een kleine stop om Herman terug te laten aansluiten bij de groep na batterijwissel. "Hadden misschien beter 2x het rondpunt gedaan maar niet getreurd." Ale richting komaan op naar Kruibeke 't Sonneke. Eerst nog een vrij stuk voor de kanonnen van de club en dan gezamelijk in een mooi tempo huiswaarts.

Een mooie rit "Wieze" eentje om te onthouden en die pakken ze ons niet meer af.

Tot de volgende keer.

Dirk
De Brucker Dirk
25/07/21 16:08
Zijde gij uzelf wel?
Ewoud
26/07/21 14:14
Leuk verslagje van een mooie rit met nieuwe trajekten!!Goed zo mannen,merciekes!!
Luc Blommaert

Plaats een bericht
captcha