Portaalrit

WIST JE DAT???


Wist je dat: Ik eigenlijk niet zo heel graag verslagen schrijf?
Omdat ik gewoon weg niet altijd weet waar we ons bevinden tijdens de rit en dat ik nooit echt goed op de hoogte ben wat de weergoden ons te vertellen hebben.

MAAR: er werd mij iets in het oor gefluisterd: BOS dat mag ook wel eens over 10 trappisten gaan ze OF schrijf eens iets waarom je 10 zondagen er niet kon bij zijn??
Daar weet ik dus al wat meer over!

Wist je dat: De naam “Kwaremont” op het glas exact 6,6% hellend staat en 6,6% tevens het alcoholpercentage van dit biertje is?

Wist je dat: Ename Dubbel (dubbel 6,6%) wordt gemaakt in Mater, bij Oudenaarde? Waar de Omloop en Kuurne-Brussel-Kuurne langskomt? Misshien een prima biertje voor de openingsrit volgend jaar??

Wist je dat: Hercule (bruin, 9%) werd verkozen tot beste Belgisch-Waals biertje in 2012? Dat was hetzelfde jaar als dat Tom Boonen zijn derde en eveneens zijn laatste ronde won.

Wist je dat: Duvel (Blond 8,5%) HET beste Belgische bier is zonder twijfel?
Ik lees op de site van Duvel: “Duvel is zowel de volmaakte dorstlesser als de ideale aperitief.” Super toch? Wat te drinken achter een zondags-rit en wat te drinken bij aankomst thuis bij onze vrouwen?? Perfectoo...

Wist je dat: We vorige week Brixius DZJUU(Blond 8,5%) hebben gedronken omdat onze Jay zijn vrouwtje ten huwelijk heeft gevraagd in een ballon??
Een dikke proficiat trouwens! (We hebben wel nog iets anders moeten drinken om door te spoelen want hij was echt niet te zuipen, ter info…)

Wist je dat: Delerium Tremens (Blond 8,5%) sommige onder ons al letterlijk hebben mogen zien. Delerium Tremens is de naam van de toestand waarbij je dingen begint te zien als je een tijdje geen alcohol hebt gehad. Roze olifantjes bijvoorbeeld.

Ohjaa...

Wist je dat: We vandaag eigenlijk helemaal niet zo ver van onze kerktoren hebben gereden?
En dat we de ‘bergjes van Tielrode’ voor de 9.835x hebben opgereden?

Ohjaa...
Mijn 10x zondagse afwezigheid?
Misschien wel iets te maken met de info hierboven…

Ik hoop nog zo veel mogelijk te kunnen meerijden dit jaar vooraleer ik terug papa wordt!
Dan zal het overschakelen worden naar warme chocomelk.
Misschien ook lekker? Geen idee eigenlijk!

Tot volgende week boyzz

Bossie

Ter info morgen 23/08/21 is ons BBC dreamteam weer paraat voor een koers in Haasdonk. Voor de supporters onder ons start 18u Be There!

23/08/21 10:32
Wat een leuk verslag weeral,heb veel bijgeleerd!!
luc blommaert
23/08/21 16:49
Die chocomelk kan aangelengd worden met rum maatje. laat het smaken!
Sander

Plaats een bericht
captcha