Buurman & Buurman rit

15/09/21 21:29
12 September 2021

Vandaag had ik, de partner van de buurman aka de muurman (volgens de buurman), de eer en het genoegen om op deze mooie zaterdagochtend Marcel te vergezellen in de volgauto. Het aantal aanwezigen was de moeite: 27!
Stipt om 9u, na de kleine briefing vertrok de ploeg richting Burcht met het zicht op de velden van het gezellige Kruibeke.
In het begin van de rit begon het al vlotjes bij de lichten aan het Rozenhof. Marcel en ik voor het rood en de rest was weg. Uiteraard door Marcel’s zware voet, waren we er snel terug bij.
Net voor het havengebied in Zwijndrecht kregen Raf en Gunther het al snel warm en deden hun vestje uit... De Canadalaan reden jullie vlekkeloos door, ondanks de sporen die er lagen. Alsook hier was het tijd voor het eerste vrije stuk en passeerden we DEME/”den Dredging/mijnen bureau”. Eindelijk wat mannelijk zweet! Helaas zag ik er niets van, maar ik had Marcel!
De rit zette zich verder via Kallo, opnieuw het havengebied in. Alsook hier verliep alles vlot en aan Bebronna was het tijd voor het tweede vrije stuk. Ook wederom: geen hol van gezien! We passeerden DP World (Jay zijn “bureau”) en enkele spoorwegen later gebeurde het toch wel verwachtte spektakelmoment van de rit: de valpartij! Pascal kustte jammer genoeg de grond, maar heeft e rgelukkig niets aan over gehouden. Hierbij kwam ook de quote tot stand: “Heb je pech? Onze Marcel is al onderweg!”
We hebben ineens het onaangename aan het nuttige gekoppeld, en iedereen verzamelden zich bij de camionette voor een drankje en versnapering.
Het tweede deel van de rit vloog letterlijk voorbij. Na het laatste vrije stuk gingen we huiswaarts via de Pismolen waar zoals altijd Sonja jullie ligt op te wachten voor een tennisbal, cola’ke, een goeie frisse pint of een andere drank voor de echte sportman/vrouw.
Blue Boys én (straffe) Girl, merci voor de mooie rit! Nu is het tijd om op mijne velo te springen.

Graag tot de volgende!
Shari
15/09/21 22:02
** Zondag
Shari
16/09/21 09:17
Shari :

Bedankt om ons op deze rit te vergezellen en voor de lekkere bevoorrading te zorgen ! Zowel de renners als volgwagenchauffeur hebben met volle teugen genoten. Kijken al reikhalzend uit wanneer je ons op fiets gaat vergezellen.

Leuk verslag. Nu nog de foto's en filmkes..:)
Raf DC

Plaats een bericht
captcha