WinterWeekend

Het was weer een weekend om nooit te vergeten!

Op vrijdag startten we traditiegetrouw in de Vuurhut, alwaar we getrakteerd werden op een onvervalste winterBBQ. Met dank aan Ilse, Raf, en de bakkers! Ter plaatse was er live verslaggeving van de knalprestatie van de Rode Duivels dankzij Frank M. Den Tom kreeg het er zowaar heet van en liep heel den avond in zijne tshirt. De hapjes en drankjes gingen vlot over den toog, en het was nog gezellig tot in de late uurtjes.

De zaterdagmorgen omstreeks 08u30 vertrok de eerste lichting om de 90 km aan te vatten, hetgeen geen sinecure bleek te zijn voor ondergetekende. Volgende keer misschien toch iets vroeger gaan slapen, als ik er aan denk!:)
De rest van het peloton trok zich op gang en splitste zich op voor de 50km en de 35km. De parcoursen lagen droog en snel, doorspekt met veel singletracks, zoals we het graag zien. Zoals zo vaak zat het venijn hem in de staart. Den Byte was duidelijk ook nog niet volledig bekomen van de vuurhut en vleide zich sierlijk over het fietspad. De achteropkomende Sindy kon niet anders dan zich er ook bij neer te leggen. Tuta Tuta Tuta! Gelukkig geen klaplong, maar enkel gekneusde ribben. Veel beterschap gewenst!

Tegen dat iedereen de croqueskes en soep dus binnen gespeeld had was het dus al een heel stuk in de namiddag. Hier en daar werd er al aan den aperitief gestart, anderen namen eerst nog een verfrissend? duikje. Iedereen dus fris en monter om aan tafel te schuiven op de Kleppende Klipper en van het uitgebreide buffet te genieten.

Hier en daar waren de eerste kleine oogjes en geeuwkes al merkbaar. Het werd dus iets sneller als de avond voordien stil op het Zilvermeer in Mol. Hier kwam verandering in toen de Rudy arriveerde, met zo'n 50 ontbijtdozen. Bedankt Herman voor de extra traktatie!

Met een uitgeruste en gevulde maag werd er dus verzamelt aan de redelijke ruime vakantiewoning, en geposeerd voor de groepsfoto. Alweer een mooi tochtje lag in het verschiet, en al snel zorgde de Rudy voor de nodige animo door het struikgewas op te zoeken. Op de bevoorrading kwam alles terug weer samen, en sterkten we wat aan voor het laatste stuk.

Zo rolden we quasi tegelijk binnen aan onze persoonlijke afspuitstand. In Taverne Het Zilverbos werd het weekend dan afgesloten met ne spaghetti en een frisse pint.

Bedankt aan iedereen om er weer iets leuks van te maken.
Beterschap aan alle geblesseerden.
Proficiat voor den Alain, want die reed met de fiets naar het weekend, zaterdag 90km en zondag de 70km. Ongezien!
Proficiat aan de BBC Juniors om ook de nodige km's af te haspelen!

Grtz

16/11/15 14:59
Het was weer dik in orde!
Geen regen gehad op de MTB, volop eten en drinken, en natuurlijk goed gelachen.
Een dikke pluim voor het Winterbestuur.
Pascal
17/11/15 16:11
Ja, het was weer plezant!

Met dank aan de weergoden, die ons na 3x toch eens beter gezind waren!

Bedankt aan alle deelnemers!

Grtz
sam s
25/11/15 11:26
Fameus den beer uitgelaten! Ganz toll!
Toon

Plaats een bericht
captcha