Pascal's B-day Bike

Om 9 u stonden 15 dappere mannen (en mannekes) paraat om het zware weer en slijk te trotseren. De gedachte dat er lekker stoofvlees met frietjes stonden te wachten gaf iedereen moed om er eens in te vliegen.

Via Kruibeke en enkele Melseelse wegels kwamen we in Hof ter Saksen aan waar de Frank eens van dichtbij wou voelen hoe zacht de ondergrond wel was. Onder het motto wie lacht met een ander heeft er ook van mocht onze Toon al vlug eentje lager zingen want voor hem was het van hetzelfde laken een natte broek.

In de Kruisstraat werd er gesplitst zodat de volwassenen een zwaar programma konden afwerken en de jeugd (Senne en Victor) onder leiding van Raf DC een lichter parcours mochten afwerken, waarbij zij onmiddellijk de oude spoorwegbedding met de vele biels mochten aanpakken. Dit kon al tellen als start van het lichte (?) parcours.

Na Beveren kwamen we in Vrasene waar Pascal een aantal nieuwe wegjes had gevonden onder het motto hoe vettiger hoe prettiger, iets wat de Krostif te letterlijk nam. Via SInt-Gillis en Nieuwkerken kwamen we uiteindelijk in de Haasdonkse bossen terecht waar al vlug bleek dat Rudy een aanval van acute epilepsie te verwerken kreeg, en nog eens, en nog eens

Uiteindelijk reden we terug op Kruibeeks grondgebied waar enkele valsspelers achteraan beslisten om een laatste lastige deel uit het parcours te filteren, zonder ondergetekende te verwittigen natuurlijk.

Oh ja, onderweg nog een eenzame baanfietser genaamd Werner tegengekomen die wel verdacht vlug bij terug bij Cock aansloot zodat we uiteindelijk samen bij ons Christianneke getrakteerd werden op friet met stoofvleesc van Mama Lus en nonkel Willy, wat extra smaakte na deze zware rit.
Intussen waren Kurt, Romain en onze Marcel ook toegekomen. Hij moet nu thuis een voetje bijzetten dus een beetje ontspanning was wel welkom. Veel beterschap gewenst Sylvia van alle winterbeesten !

De ene week is de andere niet dacht onze Luc VV en hij vertrok als eerste huiswaarts.
Daarna waren de ene en de andere vertrekkend omdat sommigen veel goesting hadden om naar de cross in Hamme te gaan maar hopeloos op zoek waren naar een Bon of een Bobette

Pascal, Lucrèce en Willy nogmaals bedankt voor al dat lekkers en tot volgende week.

30/11/15 07:26
Twas weeral dik in orde, waarvoor dank!

Grtz
sam s
30/11/15 12:19
Een leuke en pittige rit. Een lichter parcours voor de juniors ... is inderdaad te eufemistisch ! Een parcours over de spoorwegbedding is kamikaze en 10km singletracks in de Haasdonkse bossen - inderdaad niet simpel om recht te blijven he Rudy. Techniciteit van het parcours : 9/10.
Gelukkig was de valling over zodat ik gisteren geen thee meer hoefde te drinken... en naar een smakelijke cross met Sven en Wout in de hoofdrol kon gaan zien...

Smakelijk was ook den diner geserveerd door Oma Luce, Nonkel Willy en Pascal ! Een dikke merci. Tot vrijdag of zondag !
Raf DC
05/12/15 12:13
Dju toch!!
Mijn vlekkenloos imago omzeep ;)
Toon

Plaats een bericht
captcha