Bornem

Zondag 13 Dec -9.00u Handy Home.
Het regent pijpenstelen en toch staan er reeds 9 dikke zotten te trappelen met hunne MTB of crossfiets. Hoewel, veel dikke mannen zijn er onder de doorwinterde die hards niet te vinden. Door het noeste trainingswerk is het merendeel zo mager als een haringfilet. Met mezelf erbij kwamen we dus aan een ronde 10 en moesten we nog op zoek naar de 11e man (die het parcours moest doen nota bene...). Helaas, geen warme ontvangst met een koffiekoekske of zo want de deuren, ramen en gordijnen bleven dicht... Dus moest Bompat de leemte van zoonlief invullen en ons GPS-en naar Bornem. Via enkele Kruibeekse wegels bereikten we de Temsebrug en Bornem. Van aan de kliniek was het een en al dreven-troef ! En met dit pittige regenweer, waren er dus meer dan voldoende plassen en modder om ons te amuseren. Ook de 2 nieuwen mengden zich goed tussen hun kompanen : den J-P reed weer met de vingers in de neus alsof hij een serieuze piel van Dr. D.W. had genomen en de Kenny is duidelijk terug beginnen trainen voor de triathlon. Ze amuseerden zich zo gretig dat Kenny en Guido er zelfs even gingen bij liggen... Regelmatig werd er ook eens een goei streep getrokken door de youngsters van dienst : X-tief en zeker Bossie; zodat we goed in 't zweet aan het technisch stuk in het Nonnenbos konden beginnen. Aartsmoeilijke kronkels en bochten, enkele hoogtemeters, maar iedereen overleefde de nonnen hun bos... Daarna een laatste sprint terug naar de kliniek voor een welgekomen bevoorrading met hoestsiroop (van Dr. Jaeger Meister). Na deze 10 min pauze, ging het terug naar Temse waar Marc als eerste zijn duivels ontbond op de Kattenbrug, maar het was uiteindelijk zijn schoonbroer Romain die met de bergprijs ging lopen - chapeau !!!. Omdat we ver terug in Bazel waren kreeg den J-P vleugels en ging zowaar op kop vlammen. Toen ging alles plots vanzelf en enkelen wouden er nog wat km-terkes bij lappen... Hoewel Tom het toch maar stillekes wel vond, zou hij toch nog een wegelke mee moeten doen vooraleer de Molenberg binnen te rijden !
En zowaar in de laatste wegelke, de allerlaatste bocht, ging het toch nog mis : voorwiel weg, fiets erachter en fietser tegen de vlakte. De onfortuinlijke MTB-er reed eenzaam voorop en zodoende kon het peleton het euvel volgen vanop de eerste rij. Wat hadden ze er pret in.... (met andermans miserie lachten dedju...) Effe over de billen wrijven, ketting deblokkeren (tx Bossie !) en weg waren we weer - nu voorgoed - naar binnen. Bij Kristianneke was het uitverkoop van de Cuvee 2014 en daar kwam ook de Werner binnenwaaien van een tochtje op de baan. Na hem kwamen ook Gunnie en uitgeslapen Frank ons nog een hart onder de riem steken. Heel nobel, want het was bibberen aan de stoof omdat we zo nat waren als een water-kieken. Kiekens waren er ondertussen genoeg, want Dr. Dre was bezig met zijne jaarlijkse uitverkoop. Als jullie er nog wensen (filet of kip), gelieve hem dan te contacteren en graag naam en familienaam vermelden (want hij kan dat niet zo gemakkelijk meer onthouden :)) !!!

Weeral een geslaagde uitstap. Merci aan de bende van 10 en Patje voor de mooie tocht.

Tot volgende week op den boot van Bazel 9u

Groetjes,
RDC

14/12/15 17:04
Ja mannen, kheb mijne joker moeten inzetten. 'T zal nimeer gebeuren! :) Achteraf toch veel spijt gehad, zoals gewoonlijk...

Volgende week beter!

Btw; sappig verslagske! ;-)
sam s
15/12/15 22:01
Zeer vochtige rit, maar ondanks dat een sportieve voormiddag en ons weerom kostelijk geamuseerd !!!!
achteraf ook want ik ben blij dat ik de de Gordon , de Waaslander en de Piraat heb leren kennen...
knap verslag RDC je mag dit nog doen..
ps : Dr Dre moet dringend naar Dr D.W.
patje
15/12/15 22:06
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/a7/Bier_gordon.jpg
16/12/15 17:54
Wat had ik een mooie opener gekozen!
Bedankt Patty!
Mooi en zonder fouten geschreven verslag meneer de voorzitter!
Kenny

Plaats een bericht
captcha