Bompat-rit

Er zijn er veel met goede voornemens zo blijkt. Met een groep van 18 man sterk werden e stevig wat nieuwjaarswensen uitgewisseld. Opgemerkt verschijningen waren de jarige Bompat, last minute man Raf DC, comeback Kurt, en koning van de baan Werner B. Deze laatste had voor de gelegenheid zijne crosser nog eens afgestoft. Na een korte briefing waarin werd belooft dat er niemand zou worden “doodgereden”, vertrokken we richting het voetbalveld alwaar den helft werd doodgereden.

Gelukkig daarna wat vlotter bollend parcours, en met Bompat op kop ging het gestaag verder. De Wannes schoot er hier en daar nog eens vandoor, zowel bergop als bergaf. Ook een dropje moest eraan geloven thv Rupelmonde, en werd bedwongen door Toon en mezelf. Toen de dijk in Temse voor ons opdoemde konden er weer enkelen hun zwarte beest in de ogen kijken. Traditiegetrouw lagen er weer een paar op elkaar, hoewel de meesten ondertussen de juiste techniek te pakken hebben.

De regen van de afgelopen dagen had zijn sporen nagelaten, en hier en daar was het wat glibberen. Zonder grote problemen werd het Haasdonkse bos bereikt na een serieuze versnelling rond het Fort van Haasdonk. Hier en daar begonnen er enkele te kraken, maar zonder serieuze averij.

Het rondje in het Bos werd beperkt vanwege tijdsdruk, en klokslag 11u bolden we richting De Boschalet. Hier stond het vuurtje en de BBQ al te smeulen, en na het verplichte rondje rondomrond werd er vrolijk aangeschoven aan het drank-en-spijs buffet.

Enkele tellen later doemden er schimmen uit het bos op, een jaloerse beer? Een jaloerse boswachter? Gelukkig waren het Raf, Rebeca, Sindy en Veronique maar die de gelederen kwamen vervoegen. De decibels gingen omhoog toen het HIEP HIEP werd aangeheven voor de verjaardag van Bompat. Bedankt voor de traktatie!

Het werd nog lang gezellig in de bossen, spijtig dat den enige echte Bos der ni bij was. En ook Christianne werd gemist uiteraard.

Volgende week iedereen op post om 08.00u aan den Handy Home voor de toertocht in Putte!

Tot dan!

Plaats een bericht
captcha