Openingsrit

8.30u zondagmorgen en de parking van Handy Home loopt al aardig vol,

In plaats van het wedstrijdblad te tekenen werden we verzocht om een kaartje te tekenen dat we later gingen droppen bij Marcel die goed revalideert van een medische ingreep maar toch enkele weken huisarrest kreeg voorgeschreven, maar natuurlijk kunnen we altijd rekenen op zijn stand-in de Pol waarvoor dank natuurlijk!!

nadat onze Voorzitter Raf zijn welkomstwoord had gedaan mochten we ook nog eens proeven van een aperitiefje om onze ledematen wat op te warmen want de temperatuur stak niet ver boven nul uit,de 43 mooi uitgedoste(nogmaals dank aan onze kledijsponsors Marc,Eric,Kenny,Jurgen,Joeri!!) sportievelingen trokken zich langzaam op gang,ons nieuw lid Kris(Welkom!!!) wist al meteen de beruchte betonsleuf in de Molenstraat liggen,gelukkig zonder gevolg.

langs kronkelende wase wegen en onder een matig tempo werden de eerste kilometers van het nieuwe seizoen afgehaspeld en onderweg werd er volop gekeuveld over het voorbije winterseizoen ,winterslaap,wintervet,winterslag,winterhanden,winterbeesten enz.

Omdat de temperatuur in deze periode toch nog aan de lage kant is werden we onderweg noch verwend met warme koffie of thee en wat koffiekoekjes(Bedankt Club en de Dames voor de bediening!!) aan het provinciaal domein De Ster te st Niklaas waar we ook van de gelegenheid gebruik maakten om enkele fototjes te nemen aan de mooie maar zuurkoude vijver,gelukkig werd er op het nippertje een groepsdoop vermeden.

Terug de fiets op werden de verdere kilometers afgehaspeld en iedereen kon vrede nemen met het rustige tempo,aangekomen aan het clublokaal bij Ylana werden we nog getrakteerd op lekkere streekbiertjes en de nodige hapjes(Dank aan de Club en Ylana!!!)en ook een dank aan Herman die de spits mocht afbijten en ons trakteerde voor zijn verjaardag,Mercie!
Hopelijk zijn we volgende week ook allemaal van de partij zodat we kunnen verder werken en opbouwen aan een prachtseizoen in wording.

Een dank aan iedereen voor deze geslaagde openingsrit
Ter Info!! Onze Sjijk Gunther staat al 20 punten achter,HI HI HI

14/03/16 21:07
De kop is eraf!

Mooie opkomst voor zo'n frisse zondagochtend... Hopelijk houden de goede voornemens nog even stand! ;)

HBD Herman!
sam s
15/03/16 21:12
Goe gestart
Blij weerzien van een aantal winterslapers die hun beste beentje hebben voorgezet. Volhouden is nu de boodschap zodat je binnen enkele weken kan gaan oogsten !
Leuke afterparty in ons clublokaal (MET STOOF !) met lekkere verwennerij door de bazin des huizes en goeie BBC streekbierkes. Dikke proficiat Herman !
Tot zondag - allen weer op post !
Raf DC
16/03/16 16:06
Allah Akhbar zou ik zo zeggen! 'k Heb inderdaad een mooie opener gemist ... dedju dedju ... geen nood echter .. volgende zondag zeker en vast op post!

Shokram .....
Gunther van Mieghem
17/03/16 19:07
Op de fiets was het een rustige opener
met een verrassingsparcours op het menu.
Ook na het fietsen werden we in de watten gelegd door het Le Coqteam.

Mercikes voor deze leuke opener.

Grtz,
Kurt
Kurt

Plaats een bericht
captcha